LIGA I. Gaz Metan – Oţelul Galaţi 1-2. Fosta campioană a scăpat de emoţiile retrogradării

Data publicării:
otelul

Într-un meci contând pentru etapa a 31-a a Ligii I, Oţelul Galaţi a învins cu scorul de 2-1, în deplasare, pe Gaz Metan Mediaş. După ce a primit licenţa pentru sezonul viitor, fosta campioană s-a văzut acum scăpaţi şi de grijile retrogradării.

Fără antrenorul Petre Grigoraş, care a lipsit din nou de pe bancă după operaţia suferită recent, Oţelul a fost mai periculoasă în prima repriză, însă bara s-a opus în două rânduri deschiderii scorului. 

La două minute după pauză, nou introdusul Vitinho a deschis scorul pentru Gaz Metan, cu o lovitură de cap din şase metri.

Avantajul gazdelor a fost de scurtă durată, pentru că Benga a egalat la faza următoare, cu un şut din interiorul careului.

Rezultatul final, 2-1 pentru Oţelul Galaţi, a fost stabilit în minutul 59 de Vancea, la capătul unei faze în care mingea a lovit mai întâi bara.

Au jucat echipele:

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Muth, Trtovac, Markovici, Buzean - Breeveld, Roman - Avram, Eric (Todea '83), C. Petre (Vitinho '46) - Bawab (Munteanu '72). Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Oţelul Galaţi: Grahovac - Cîrjă, Sîrghi, Benga, Popescu (Ljubinkovici '90+2) - Neagu, Filip, Iorga - Astafei, Vancea (Antunes '63), G. Paraschiv (Stromajer '86). Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Paraschiv '42, Grahovac '78

Arbitri: Dragoş Teodor (central) - Miclos Nagy, Gero Szabo (asistenţi) - Marian Bordean (rezervă).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri