Liga I. Juan Albin a purtat Petrolul Ploieşti către victorie în meciul cu Viitorul

Data publicării:
petrolul-4

După o primă repriză slabă, Petrolul a reacţionat la supărarea antrenorului Cosmin Contra, care și-a certat serios elevii la cabine. Rezultatul s-a văzut în cele trei goluri marcate în poarta Viitorului.

Cu gândul să egaleze Steaua în clasament, Petrolul a avut prima şansă a meciului cu Viitorul prin Damien Boudjemaa, dar Dragoş Balauru a apărat şutul de la distanţă.

Elevii lui Bogdan Vintilă şi-au revenit spectaculos şi Petersson Pacanha a fost nevoit să se întrebuinţeze serios la şutul lui Romario Benzar. Goalkeeperul brazilian a mai fost pus la încercare şi de Ionuţ Puţanu, dar nu s-a dat bătut.

În rerpiza secundă, semnalul revenirii lupilor a fost dat de Filipe Teixeira, a cărui acţiune a fost blocată de Balauru. Gheaţa a fost spartă de uruguayanul Juan Albin, care a transformat impecabil o lovitură liberă de la marginea careului.

Sudamericanul a rezolvat meciul peste mai puţin de zece minute, în urma unei centrări a rezervei Walter Balufo.

Revenit după o lungă absenţă, Hamza Younes şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor şi a stabilit scorul final.

Pentru Petrolul urmează reeditarea Supercupei României, în Ghencea, împotriva campioanei Steaua. Meciul are loc duminică, la ora 21, şi este transmis în direct la Digi Sport 1.

Meciul Petrolul Ploieşti – Viitorul pe DigiSport.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri