Liga I | Pandurii nu se va prezenta la meciul cu CSU Craiova

Data publicării:
pandurii

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, a declarat, vineri, pentru News.ro, că jucătorii antrenaţi de Petre Grigoraş au decis să nu intre în cantonament şi să nu se prezinte la meciul cu CSU Craiova, din cauza restanţelor financiare pe care gruparea gorjeană le are faţă de ei, scrie News.ro.

pandurii

„Băieţii au decis astăzi să nu intre în cantonament în seara asta şi să nu facă deplasarea mâine pentru meciul cu Craiova, pentru că nu s-au onorat promisiunile făcute, respectiv să se plătească un salariu. Am discutat cu ei şi îi înţeleg pentru că au salarii neplătite de 3-5 luni. Am vorbit şi cu conducerea, dar am rămas la stadiul de promisiuni. Nu s-a întâmplat nimic, voi mai avea mâine dimineaţă o discuţie cu jucătorii, să vedem dacă se vor răzgândi”, a declarat Narcis Răducan.

De curând, societatea care administrează clubul Pandurii a intrat în insolvenţă. Datoriile grupării din Târgu Jiu sunt de aproximativ două milioane de euro.

Partida CS Universitatea Craiova - Pandurii Târgu Jiu este programată sâmbătă, de la ora 14:00, în etapa XIV-a a Ligii I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri