LIGA I. Pandurii Târgu Jiu – CSMS Iaşi 3-1. Gorjenii forţează Europa

Data publicării:
1703 20targu 20jiu-55231

După eşecul puţin scontat de la Galaţi, Pandurii şi-au revenit şi au trecut lejer de CSMS Iaşi. După o jumătate de oră de joc, internaţionalul Nistor a deschis scorul cu un şut de excepţie, din marginea careului.

Avantajul gazdelor nu a durat însă mult, pentru că după doar 8 minute Mihălăchioaie a marcat primul său gol în Liga I şi a restabilit egalitatea.

În repriza a doua, Nistor a tras încă o dată periculos, din afara careului, iar Lemnaru i-a adus din nou pe gorjeni în avantaj, în minutul 63. Trei minute mai târziu, lovitura de la colţ executată de Cosmin Băcilă a fost transformată în gol de Matulevicius, aflat la a patra reuşita în ultimele patru etape.

Au jucat echipele:

Pandurii Târgu Jiu: Mingote - Unguruşan, Viera, Rada, Nicoară - Nistor, Voiculeţ (Cristea '86), Anton, Predescu (Băcilă '65) - Lemnaru (Răduţ '65), Matulevicius. Antrenor: Cristian Pustai.

CSMS Iaşi: Irimia - Mihălăchioaie, Creţu, Tincu, Vladu - Milea, Straton - Moutinho, Tudor (Ciucur '30), Ţigănaşu - Herghelegiu (Gado '71). Antrenor: Liviu Ciubotariu.

Cartonaşe galbene: Voiculeţ '49, Nicoară '88 / Vladu '90+1

Arbitri: Teodor Crăciunescu (central) - Daniel Mitruţi, George Neacşu (asistenţi) - George Cătălin Găman (rezervă).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri