LIGA I. Petrolul - FC Braşov 6-4. Meciul cu cele mai multe goluri în actualul campionat

Data publicării:
picture width 690 height 490 crop 1 518aa41c95f9cff437000000

După doar opt minute de la startul partidei scorul era deja 2-0 pentru gazde. A punctat mai întâi Hamza, dintr-un penalty obţinut tot de el, după care Marinescu a dublat avantajul, la o fază creată de Guilherme. 

Braşovenii nu au acuzat şocul şi au redus din diferenţă în minutul 18, prin Batin, pentru ca acelaţi jucător să restabilească egalarea un sfert de oră mai târziu.

Doar două minute a durat însă până când s-a înscris din nou! Marinescu a șutat de la 25 de metri, Mutu a vrut să prindă, iar mingea s-a scurs pe sub acesta în poartă.

Scorul pauzei, 3-2 pentru Petrolul, a fost stabilit în minutul 42 de Marinescu, care a şutat de la 30 de metri, iar portarul oaspeţilor a scăpat mingea în plasă.

La zece minute de la reluare, braşovenii au egalat din nou, prin Popa, cu un şut din marginea careului mic.

Petroliştii au trecut apoi la cârma jocului, reuşind să ridice scorul la 6-3, prin reuşitele semnate de Hamza (minutul 64), Alcenat (minutul 69) şi Grozav (minutul 87).

Ultimul cuvânt l-au avut însă tot braşovenii, care au redus din diferenţă prin Mateiu.

Au jucat echipele:

Petrolul: Bornescu - Alcenat, Geraldo, Yamissi, Guilherme - Hoban, Marinescu (Mustivar '77) - Boudjemaa, Hamza (Renan Silva '85), Morar (Grozav '59) - Bokila. Antrenor: Cosmin Contra.

FC Braşov: Mutu - Velayos, Machado, L. Munteanu, Cr. Ionescu - Madeira - Viveiros (Tătar '78), Mateiu, Dias, I. Popa (Păun '57) - Batin (Buga '46). Antrenor: Adrian Szabo.

Cartonaşe galbene: Bokila '19, Morar '36, Geraldo '67, Alcenat '69 / Păun '60, Mateiu '90.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe George Rădulescu, ajutat la cele două linii de Eduard Ungureanu şi Daniel Mitruţi, în timp ce Iulian Călin a fost rezervă.

La meci au asistat aproximativ 8.000 de spectatori. În minutul 50, majoritatea galeriei petroliste a părăsit stadionul, în semn de solidaritate cu fanii de la peluza opusă, care au fost împiedicaţi să afişeze un banner cu mesajul "United", primul nume al echipei Petrolul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri