LIGA I. Petrolul Ploieşti – Pandurii Tg. Jiu 1-1. Gazdele au ratat un penalty în ultimul minut

Data publicării:
petrolul-vs-vikingur-3-0-in-europa-league-grozav-rezultat-99006-1

Oaspeţii au înscris primii, în minutul 80, când Bohale, aflat la primul său meci în tricoul Pandurilor, a marcat cu un şut de la aproximativ 10 metri.

După doar cinci minute, congolezul Dore a egalat pentru trupa lui Cosmin Contra cu un șut sub transversală, după o cursă în care a plecat de la jumătatea terenului.

În minutul 88, Paraskevas a făcut henţ în careu, arbitrul Istvan Kovacs nu a observat, însă, după ce s-a consultat cu asistentul Miclos Nagy a acordat lovitură de la 11 metri pentru Petrolul, aceasta fiind însă ratată de Grozav, a cărui „scăriţă” a fost ghicită de portarul Lazar.

Au jucat echipele:

Petrolul Ploieşti: Pecanha - S. Achim, Geraldo, Benga, Guilherme - Mustivar (De Lucas '65), Hoban - Boudjemaa, Teixeira (Dore '55), Grozav - Hamza (Priso '87). Antrenor: Cosmin Contra

Pandurii Târgu Jiu: Lazar - Unguruşan, Paraskevas, Erico, Momcilovici - P. Anton, Breeveld - Buleică, Eric (Bohale '72), D. Nistor (Cristea '90+2) - Matulevicius (Mamele '90+3). Antrenor: Cristian Pustai

Cartonaşe galbene: Boudjemaa '20, / Erico '24, Unguruşan '33, Paraskevas '38

Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs, ajutat de Miclos Nagy şi Octavian Şovre, în timp ce Cătălin Popa a fost rezervă.

La meci au asistat aproximativ 11.000 de spectaotori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri