LIGA I. Rapid – Concordia Chiajna 0-0. Giuleştenii acuză din nou arbitrajul

Data publicării:
rapid chiajna

 

Cea mai importantă fază a meciului s-a petrecut în minutul 65, când Mihai Roman a fost împins din spate de fundaşul Concordiei, Belu, însă arbitrul Robert Dumitru l-a avertizat pe mijlocaşul rapidist, care mai avea deja un cartonaş galben, ceea ce a dus la eliminarea acestuia. 

"Sunt nemulţumit de rezultat, pentru că era o şansă să urcăm pe locul şase. Puteam să câştigăm meciul, dar a apărut acea decizie eronată a arbitrului. El a dat exact contrariul, l-a eliminat pe Roman, deşi trebuia să dea roşu pentru jucătorul de la Chiajna şi penalty. Nu ştiu cum a văzut simulare la Roman. Cum să simulezi acolo când mai ai şapte-opt metri până la poartă", a spus după meci antrenorul Rapidului, Marian Rada.

Pentru formaţia din Chiajna acesta a fost al 13-lea meci consecutiv fără victorie în campionat.

Au jucat echipele:

Rapid: Pecanha - Voicu, Abrudan, Oras, V. Nicolae - N. Grigore - Roman, E. Dică (Ciolacu '53), Ioniţă II (Coman '86), Grigorie - Herea. Antrenor: Marian Rada.

Concordia Chiajna: Niţă - Belu, Leca, Ghionea, Bambara - Ispir, Purece (D. Stan '89) - Serediuc, Novac, Zuluf (Wellington '67) - Popovici (Roşu '73). Antrenor: Ilie Stan.

Cartonaşe galbene: Roman '55 şi '65, N. Grigore '80, Grigorie '80 / Bambara '55, Wellington '88.

Cartonaş roşu: Roman '65.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Robert Dumitru, ajutat la cele două linii de Sebastian Gheorghe şi Imre Bucsi, în timp ce Bogdan Anghelinei a fost rezervă.

Observatorii partidei au fost Eduard Alexandru şi Ioan Mureşan.

Meciul s-a disputat fără spectatori din cauza incidentelor de la jocul Rapid - Steaua, din etapa a 26-a.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri