LIGA I. Rapid - CS Severin 1-0. Prima de victorie: un grătar de la antrenor

Data publicării:
rapid

Meciul s-a jucat cu tribunele goale, clubul Rapid fiind sancţionat de Comisia de Disciplină a LPF cu disputarea a şase etape fără public, ca urmare a incidentelor de la derby-ul cu Steaua. 

Rapidiştii au început în atac meciul cu echipa de pe locul 16 al clasamentului, creându-şi mai multe ocazii, cea mai mare fiind irosită de Ioniţă, care a şutat în transversală.

Acelaşi jucător a reuşit să deschidă scorul în minutul 37, când a profitat de o pasă greşită a lui Durimel către propriul portar, a interceptat balonul şi a înscris în poarta goală.

După pauză, giuleştenii au rămas în zece oameni, Abrudan văzând al doilea cartonaş galben pentru un fault la Brata.

Oaspeţii au fost aproape de egalare în ultimul minut, însă portarul rapidist Pecanha a fost la post la lovitura de cap a lui Mihai Roman.

Au jucat echipele:

Rapid: Pecanha - Roman, Abrudan, Oros, N. Vasile - N. Grigore - Grigorie, Herea, Al. Ioniţă II (Păun '68), Ciolacu (Mardare '60) - Al. Ioniţă I (Pancu '56). Antrenor: Marian Rada.

CS Severin: Panagopoulous - Dănănae, Durimel, Asanovici, Djalilov (Poiană '81) - Brata (Crăciun '69), D. Stoica, Vranjkovici, Velcovici (Thomas '46) - Costea, M. Roman. Antrenor: Ionel Gane.

Cartonaşe galbene: Abrudan '24, '58 / Durimel '42, M. Roman '84.

Cartonaş roşu: Abrudan '58.

Arbitri: Teodor Crăciunescu (central) - Bogdan Velicu, Florin Păunescu (asistenţi) - Zoltan Erdei (rezervă)

Victorie pe burta goală

Antrenorul echipei Rapid, Marian Rada, a declarat după meci că, deşi clubul se află în insolvenţă, elevii săi au dat totul, "până la ultima picătură de energie". Ironic, acesta a anunţat că îi va premia pe jucători cu mici, cârnaţi şi o bere.

"Pe mine mă deranjează că am jucat fără spectatori. E frustrant să joci cu tribunele goale pe Giuleşti. Dacă eu mă duc la teatru şi arunc un obiect pe scenă următorul spectacol se joacă fără spectatori? Pentru 10-20 de suporteri care au aruncat plătesc alte 10.000. Jucătorii au dat totul, până la ultima picătură de energie şi iată că în acest miniretur avem până acum o singură înfrângere. Deşi suntem în insolvenţă jucătorii dau dovadă de caracter. Mâine le dăm o primă, un grătar la Pro Rapid. Nişte mici, nişte cârnaţi, nişte porc, o bere, două, trei, cât poate fiecare. Aşa ne spune şi domnul Copos, că la Pro Rapid suntem ca în concediu, că e frumos, sunt brazi, totul verde în jurul nostru...", a spus Rada.

Marian Rada a precizat că licenţierea nu este o problemă pentru el, ci pentru cei care se ocupă de la club. "Şi ce dacă la anul jucăm în Liga a II-a? Noi acum jucăm şi ne facem meseria. Poate unii jucători au în contract că pot pleca în cazul în care echipa ajunge în Liga a II-a", a adăugat tehnicianul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri