LIGA I. Steaua - ACS Poli Timişoara 3-0. Fanii l-au contestat pe MM Stoica

Data publicării:
52472add95f9cf3e7b000000

Foto: Digi Sport

Italianul Piovaccari a deschis scorul în minutul 27, cu o scăriţă de efect, după o pasă a lui Stanciu. Până la pauză scorul s-a făcut 2-0, Stanciu transformând în minutul 40 o lovitură de pedeapsă obţinută tot de el. La faza respectivă, timişoreanul Nohai a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

Rezultatul final a fost stabilit cu un sfert de oră înainte de final, când Adi Popa, trimis în teren după pauză, l-a învins pe portarul Nuno Claro cu un şut de la 30 de metri.

Au jucat echipele:

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu (Pintilii '46), Filip - Iancu, Stanciu (Popa '46), Tănase (Cristea '65) - Piovaccari. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

ACS Poli Timişoara: Nuno Claro - Nohai, Scutaru, Şeroni, Marovici - Ov. Petre - Bărbuţ (Popovici '62), Gorobsov, Trandu (Belu '42), Nanu - Furtado (Boldea '69). Antrenor: Valentin Velcea.

Cartonaşe galbene: Georgievski '7, Filip '33, Gardoș '45+2, Tănase '51, Iancu '81 / Nohai '32 și '39, Nuno Claro '34

Cartonaş roşu: Nohai '39

Arbitri: Robert Dumitru (central) - Cristian Nica, George Neacşu (asistenţi) - Andrei Chivulete (rezervă).

Fanii sunt de partea fostelor glorii

La meci au asistat aproximativ 6.000 de spectatori, care l-au atacat pe managerul general Mihai Stoica. Aceştia i-au reproşat oficialului stelist o serie de atacuri lansate în ultima perioadă la adresa unor foste glorii ale Stelei, între care Anghel Iordănescu, Emerich Ienei şi Tudorel Stoica.

"MM pleacă din Ghencea!" și "MM Stoica, ești o mizerie!", au fost scandările favorite ale fanilor, care au „înțepat” și restul conducerii cu mesajul: "Pentru voi doar banii contează!", referire la faptul că meciul din Cupa României cu Avântul Bârsana s-a disputat în comuna Berceni, şi nu pe stadionul din Ghencea, informează Digi Sport.

Pentru Steaua urmează un meci mult mai important, cu Chelsea, în Liga Campionilor, meci care se va disputa marţi, de la 21.45, tot pe Arena Naţională.

Gheorghe Visu E foarte greu sa gasesc ceva care sa se ridice la

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri