LIGA I. Steaua – CFR Cluj 3-0. Repetiţie cu public pentru Champions League

Data publicării:
tanase

Antrenorul Petre Grigoraş a avut parte de un debut de coşmar pe banca tehnică a clujenilor, echipa sa fiind învinsă la scor de neprezentare.

În faţa a aproximativ 10.000 de spectatori, câţi au venit pe stadionul din Ghencea, Steaua a deschis scorul repede, în minutul, 12, prin italianul Piovaccari, care a înscris al doilea gol al său pentru roş-albaştri, dar primul în campionat.

Până în acel moment tot Steaua a fost mai bună, Chiricheş şi Pintilii irosind două bune ocazii de gol.

În minutul 34, Popa a profitat de o bâlbâială a fundaşilor adverşi şi a înscris cu un şut de la 14 metri lateral stânga.

Golul de 3-0, cel mai frumos al partidei, a căzut în minutul 60, când Tănase la driblat pe Velayos şi a şutat plasat, la vinclu.

Au jucat echipele:

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş (Gardoş '70), Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - A. Popa, Stanciu, Tănase (Cristea '63) - Piovaccari (G. Iancu '56). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

CFR Cluj: Felgueiras - Velayos, Cadu, Piccolo, Camora - Deac, Obiora, Voiculeţ (Muniru '72) - Maah, Batin (Hora '71), Fl. Costea (Kapetanos '54). Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Pintilii '5, Tănase '31, Stanciu '79, Gardoş '90 / Cadu '67, Muniru '82, Kapetanos '86

Arbitri: Ovidiu Haţegan (central) - Aurel Oniţă, Ovidiu Artene (asistenţi) - Florin Miron (rezervă)

La meci au asistat aproximativ 10.000 de spectatori.

Adi Popa: Nimeni nu ne poate sta în cale

"Noi suntem singurul nostru adversar la titlu, nu discutăm de alte echipe. Mai sunt Astra și Pandurii, dar dacă noi vom fi concentrați la fiecare meci ca în această seară, nimeni nu are cum să ne stea în cale. La cum jucăm, cred că am meritat pe deplin această victorie. De mâine ne vom gândi la meciul cu Legia", a spus după meci Adi Popa, autorul celui de-al doilea gol al Stelei.

La rândul său, antrenorul CFR-ului, Petre Grigoraş, a spus: „O victorie absolut meritată a Stelei. Mă așteptam la un meci foarte greu și la o atitudine pozitivă din partea lor. Steaua va fi greu de oprit să câștige următorul titlu".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri