Villarreal - Steaua, 2-1. Roș-albaștrii, eliminați din Europa League

Data actualizării: Data publicării:
steaua

Formaţia Steaua a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), de echipa Villarreal, în ultima etapă a grupei L a Ligii Europa, ratând calificarea în 16-imile competiţiei.

steaua

ACTUALIZARE 20:05 - Românii părăsesc competiţia, iar spaniolii merg în 16-imi, alături de turcii de la Osmanlispor. Şi FC Zurich a fost eliminată. În celălalt meci al grupei, Osmanlispor a învins, tot joi, cu 2-0 (0-0), pe FC Zurich.

Pe El Madrigal au marcat: Sansone '15 / Achim '55, Trigueros '88

Au evoluat următoarele echipe: 

Villarreal: Asenjo - Mario Gaspar, Musacchio (Alvaro '39), Víctor Ruiz, Jaume Costa - Dos Santos, Bruno Soriano, Trigueros, Roberto Soriano - Bakambu (Rodriogo '85), Sansone (Borre '80). Antrenor: Fran Escriba;

Steaua: Niţă - Tamaş, Moke, Toşca, Momcilovici - Pintilii (Achim '55), Bourceanu - Enache (Golubovici '46), Boldrin (Ovidiu Popescu '77), De Amorim - Popa. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Bakambu '26 / Enache '25, 'Tamaş '32, '79, Golubovici '68; Achim '90+1.

Cartonaş roşu: Tamaş '79

Meciul a fost arbitrat de germanul Manuel Grafe.

Înaintea partidei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor tragediei aviatice de la Medellin, în care şi-au pierdut viaţa antrenorii şi 19 jucători ai echipei braziliene Chapecoense.

Clasamentul final al Grupei L este următorul:
1. Osmanlispor 10 puncte
2. Villarreal 9 puncte
3. FC Zurich 6 puncte
4. Steaua 6 puncte.

Steaua a terminat grupa cu o victorie (2-1 cu Osmanlispor), trei rezultate de egalitate, 1-1 cu Villarreal, 1-1 şi 0-0 cu FC Zurich, şi două înfrângeri, 0-2 cu Osmanlispor şi 1-2 cu Villarreal.


 

ACTUALIZARE 19:55 - Final de meci. Steaua, eliminată din Europa League.

ACTUALIZARE 19:50 - Villarreal conduce Steaua, scor 2-1, în meciul din ultima etapă a grupelor Ligii Europa, după ce Trigueros a marcat în minutul 88.

ACTUALIZARE 19:40 - Fundaşul Gabriel Tamaş a fost eliminat în minutul 79 al meciului Villarreal - Steaua, scor 1-1, din ultima etapă a grupelor Ligii Europa. Pentru calificare, Steaua mai are nevoie de un gol chiar dacă ar fi egalată până la final. Osmanlispor conduce FC Zurich cu 1-0.

ACTUALIZARE 19:15 - Steaua a reuşit egalarea în meciul cu formaţia Villarreal, scor 1-1, după ce Achim a marcat în minutul 55. Tamaș a pătruns excelent pe partea dreaptă, i-a centrat lui Achim, care l-a învins pe portarul gazdelor cu o lovitură de cap de la marginea careului de 6 metri. Laurenţiu Reghecampf a fost extrem de inspirat în debutul reprizei secunde. Vlad Achim, introdus pe teren de tehnicianul vicecampioanei, a înscris după doar 30 de secunde de la introducerea în teren.

ACTUALIZARE 18:20 - Echipa Steaua este condusă de formaţia Villarreal cu scorul de 1-0, după ce Sansone a marcat în minutul 15, din centrarea lui Mario Gaspar. Atacantul este găsit bine în careu de Gaspar, în primă fază Niță respinge șutul lui Sansone, dar mingea ajunge tot la atacant care nu mai ratează și-l învinge pe portarul Stelei cu un șut de la aproximativ 10 metri.

DESFĂȘURAREA PARTIDEI, AICI

 


 

Partida contează pentru ultima etapă a grupei L a Ligii Europa.

Vicecampioana României are și șansa remizei, dar una cu cel puțin două goluri. În acest caz, trebuie însă și ca Osmanlispor să câștige în fața elvețienilor, situația în care turcii ar termina grupa pe primul loc în timp ce Steaua s-ar clasa pe poziția a doua, peste Villareal, datorită rezultatelor directe (a fost 1-1 la București).

Laurențiu Reghecampf`a spus, de câte ori a avut ocazia, că titlul din Liga 1 este principalul obiectiv al echipei, dar acum tehnicianul roș-albaștrilor are șansa unei calificări în Europa, care, cu siguranță, va crește cota actualilor jucători.

Villarreal - Steaua se joacă joi, 8 decembrie, de la ora 18:00. Meciul e transmis în rețeaua RCS-RDS de Pro TV.

În plus, accesul în ”16”-imile EL ar însemna și pentru Gigi Becali o veste foarte bună, pentru că vistieria clubului s-ar mai umple cu cel puțin un milion de euro. Ca să fie sigură de calificare, cum spuneam, Steaua are nevoie de victorie, succes care va fi răsplătit de UEFA cu 360.000 de euro. Forul european va mai achita 500.000 de euro drept primă de calificare, bani la care se va mai adăuga bonusul pentru locul ocupat în grupă: 500.000 de euro, primul loc, 250.000 de euro, locul doi.

Echipele probabile

Villarreal: Asenjo - Gaspar, Musacchio, V. Ruiz, J. Costa - Dos Santos, R. Soriano, Trigueros, Sansone - Pato, Bakambu
Antrenor: Fran Escriba

Steaua: Fl. Niță - Ov. Popescu, Tamaș, Toșca, Momcilovic - Pintilii, Moke - G. Enache, Boldrin, De Amorim - Ad. Popa
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri