LIVE TEXT | Steaua - City, de la 21:45. Echipele de start

Data actualizării: Data publicării:
champions league
Foto: Gulliver/GettyImages

 

LIVE TEXT AICI

Antrenorul Stelei își dorește o nouă victorie de pus în ramă, după ce Ajax şi Chelsea au plecat înfrânte de pe Naţional Arena. Roş-albaştrii speră să dea o nouă lovitură contra miliardarilor de laManchester City, în play-off-ul UCL.

„Și noi avem o echipă puternică, deci avem o șansă. Echipa noastră va încerca din primul moment să atace și să marcheze goluri, altă șansă nu avem. Vrem să avem inițiativa! O victorie la două goluri nu cred că e suficientă pentru a ne califica. Vor fi două meciuri de calificare, trebuie să fim foarte concentraţi, nu cred că se va decide nimic după meciul de marţi”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

La trei ani de la ultima calificare în grupele Champions League, Reghecampf se duelează cu Pep Guardiola pentru un loc în elita fotbalului european. Cei doi s-au mai întâlnit, în trecut, într-un amical, pe când antrenorul roș-albaștrilor antrena pe Al Hilal, iar tehnicianul „cetățenilor” pe Bayern. Spaniolul a ieșit atunci învingător, câștigând cu 4-1.

„Îmi aduc aminte de meciul cu Reghecampf, nu am fost de prea multe ori în Arabia Saudită. Ne aşteaptă o partidă dificilă, trebuie să găsim cele mai bune soluţii. Am foarte mult respect pentru Steaua şi pentru modul în care ei se comportă în Europa. Obiectivul nostru e să ajungem cât mai departe în Champions League şi, ca atare, trebuie să anticipăm ce ne aşteaptă. Vreau să înscriem cel puţin un gol, pentru că acest lucru ne-ar ajuta enorm în perspectiva returului”, a declarat Pep Guardiola, în conferinţa de presă de luni.

ECHIPELE DE START

Steaua: Niţă - Enache, Tamaş, Toşca, Momcilovic - Achim, Sulley Muniru - Adrian Popa, Nicolae Stanciu, Hamroun - Golubovic
Rezerve: Cojocaru, Mitrea, Tudorie, Aganovic, Ovidiu Popescu, Dan Popescu, Bourceanu.

Manchester City: Caballero - Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov - Fernandinho, Silva - Sterling, De Bruyne, Nolito - Aguero
Rezerve: Hart, Sagna, Clichy, Fernando, Delph, Iheanacho, Navas

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri