Europa League: Steaua - Osmanlispor 2-1

Data actualizării: Data publicării:
FBL-EUR-C3-STEAUA-OSMANLISPOR
Foto: Guliver/Getty Images

Condusă din minutul 30, Steaua şi-a revenit în a doua repriză. Întâi a egalat prin Momcilovic. Apoi a trecut în avantaj, după lovitura cu capul a lui Tamaş. În celălalt meci al grupei, Zurich şi Villarreal au terminat la egalitate, 1-1.

FBL-EUR-C3-STEAUA-OSMANLISPOR
Foto: Gulliver/GettyImages

Minutul 86: Gabi Tamaş înscrie şi păstrează şansele Stelei la calificarea în turul următor al competiţiei.

gol steaua osmanlispor
Foto: digisport.ro

Minutul 68: Momcilovic egalează. Boldrin a executat o lovitură liberă din apropierea careului de 16 metri, lateral dreapta. Mingea a fost respinsă în față de portarul turc şi a ajuns la Momcilovic, care a împins-o în poarta goală, de la 5 metri.

Minutul 30: Steaua este condusă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de formaţia turcă Osmanlispor, în etapa a cincea a grupei L a Ligii Europa. Turcii au deschis scorul prin Ndiaye, în minutul 30. VIDEO CU GOLUL

Mai multe informaţii aici


Steaua și-a complicat serios viața în actuala ediție de Europa League. Cu două etape înainte de final, roș-albaștrii sunt pe ultimul loc, cu trei puncte, în timp ce Zurich și Villarreal au câte 5 puncte iar Osmanlispor, 7.

Cum se poate califica Steaua

1. Câștigă cu Osmanlispor și Zurich - Villarreal se termină egal. În acest caz, Stelei îi mai trebuie o victorie la Villarreal, în ultima rundă, succes ce ar asigura accesul în primăvara Europa League, indiferent de ultimul rezultat al grupei, dintre Osmanlispor și Zurich.
2. Remizează cu Osmanlispor și Zurich - Villarreal se termină la fel, nedecis. În acest caz, Steaua va fi obligată să câștige la Villarreal, dar va trebui să se roage și ca Osmanlispor să câștige meciul cu Zurich. În acest caz, cu 7 puncte, roș-albaștrii ar termina pe 2 în grupă, cu un punct peste Villarreal și Zurich.

Cum se poate rata calificarea

Dacă Steaua nu se va impune în fața lui Osmanlispor iar în celălalt meci al Grupei L se va impune oricare dintre Zurich și Villarreal, atunci roș-albaștrii vor fi eliminați matematic din Europa League.

Echipele probabile

Steaua: Fl. Niță - Tamaș, Moke, Toșca, Momcilovic - Pintilii, Muniru - Enache, Boldrin, Ad. Popa - De Amorim
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Osmanlispor: Arikan - Bayir, Curuksu, Prochazka, Pinto - Cagiran, N’Diaye - Umar, Maher, Delarge - Webo
Antrenor: Mustafa Akcay

CLASAMENT STEAUA

Azi
STEAUA - Osmanlispor (20:00)
Zurich - Villarreal (20:00)

Joi, 8 decembrie
Osmanlispor - Zurich (18:00)
Villarreal - STEAUA (18:00).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri