EL | Steaua a remizat cu Villarreal la București

Data actualizării: Data publicării:
steaua

Steaua a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), cu formaţia spaniolă Villarreal, în etapa a doua a grupei L a Ligii Europa. 

steaua

ACTUALIZARE 21:55 - Villarreal a deschis scorul prin Santos Borre, în minutul 9, Steaua reuşind egalarea prin Muniru, în minutul 20.

0-1: Santos Borre a primit un balon pe culoar, l-a devansat pe Toşca şi a înscris printre picioarele lui Niţă.
1-1: Portarul Andres a scăpat printre picioare un balon centrat din partea stângă şi Muniru a înscris din apropiere.

Steliştii au cerut un penalti în minutul 50, după ce balonul centrat de De Amorim l-a lovit în mână pe Rukavina.

Steaua Bucureşti: Niţă - Tamaş, Moke, Toşca, Momcilovici - Bourceanu, Muniru - Ad. Popa (Jakolis '77), Boldrin, De Amorim (Ov. Popescu '89) - Golubovici (Fl. Tănase '77). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Villarreal: Andres - Rukavina, Musacchio, Bonera, Jose Angel - N'Diaye, Bruno Soriano, Jonathan, Cerişev (Roberto Soriano '73) - Pato (Samu Castillejo '63), Santos Borre (Bakambu '82). Antrenor: Fran Escriba.

Cartonaşe galbene: Santos Borre '55, Rukavina '74, N'Diaye '76.

La partida de pe Arena Naţională au asistat 13.231 de spectatori.

În celălalt meci din grupă, Osmanlispor, cu atacantul Raul Rusescu titular, a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), de formaţia FC Zurich, din liga a doua elveţiană.


DESFĂȘURAREA PARTIDEI, AICI

 

ACTUALIZARE 20:50 - Echipa Steaua Bucureşti se află la egalitate la pauză cu formaţia Villarreal, scor 1-1, în etapa a doua a grupei L a Ligii Europa.

Villarreal a deschis scorul prin Santos Borre, în minutul 9. Steaua a reuşit egalarea prin Muniru, în minutiul 20.


După eşecul din meciul cu CFR Cluj (1-2) şi victoria chinuită, 3-2 cu FC Voluntari, Steaua revine la grupele UEFA Europa League. Reghecampf speră la o victorie în faţa spaniolilor de la Villarreal, însă s-ar mulţumi şi cu o remiză pe Arena Naţională.

Problemele de lot îl vor forţa pe antrenorul roş-albaştrilor să schimbe din nou primul unsprezece. În absenţa lui Enache, suspendat după eliminarea din meciul cu Osmanlispor, Tamaş va fi folosit pe postul de fundaş dreapta în duelul cu Villarreal.

Evoluţiile Stelei din ultima perioadă i-au determinat pe fanii roş-albaştri să nu se înghesuie la casele de bilete. Doar primul inel al Arenei Naţionale a fost deschis pentru confruntarea cu Villarreal, la care sunt aşteptaţi 15.000 de suporteri.

În prima partidă din grupele UEL, Steaua a pierdut la Ankara, scor 0-2, cu Osmanlispor.

Steaua nu a reuşit să marcheze în poarta lui Villarreal în dubla din 2005, din optimile Cupei UEFA. A fost 0-0 pe Ghencea şi 2-0 pentru spanioli pe El Madrigal.

Echipele de start:

Steaua (4-2-3-1): Niţă - Tamaş, Moke, Alin Toşca (cpt), Momcilovic - Bourceanu, Sulley Muniru - Adrian Popa, Boldrin, De Amorim - Golubovic.
Rezerve: Stăncioiu - Mitrea, Tudorie, Fl. Tănase, Jakolis, Achim, Ovidiu Popescu.
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Villarreal (4-4-2): Fernandez - Rukavina, Musacchio, Bonera, Jose Angel - Dos Santos, N'Diaye, Soriano, Cheryshev - Borre, Pato
Rezerve: Barbosa - Gaspar, Alvaro, Hernandez, Bakambu, Castillejo, Robert Soriano
Antrenor: Fran Escriba 

Steaua - Villarreal se va juca de la ora 20:00, pe Arena Naţională. Meciul se vede în reţeaua RCS-RDS pe Pro TV

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri