Steaua a remizat cu FC Zurich, scor 0-0, în grupa L

Data actualizării: Data publicării:
FC Zurich v FC Steaua Bucuresti - UEFA Europa League

Formaţia Steaua a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, joi, în deplasare, în compania echipei FC Zurich, în etapa a patra a grupei L a Ligii Europa.

FC Zurich v FC Steaua Bucuresti - UEFA Europa League
Foto: Guliver/GettyImages

ACTUALIZARE 00:00 - Formaţia Steaua a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, joi, în deplasare, în compania echipei FC Zurich, în etapa a patra a grupei L a Ligii Europa.

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, joi seară, după remiza din meciul cu FC Zurich, scor 0-0, că este nemulţumit de rezultat, dar a precizat că formaţia sa mai speră încă la calificarea în 16-imile de finală ale Ligii Europa, transmite News.ro.

Jocul a fost destul de bun, mă nemulţumeşte rezultatul. L-am ales pe Golubovici, deoarece cei doi fundaşi centrali de la Zurich erau înalţi. Am avut oportunităţi, dar nu am reuşit să marcăm. Trebuie să câştigăm ultimele două meciuri şi să sperăm la calificare. Nimeni nu s-a gândit că Osmanlispor poate câştiga la Villarreal. Dacă nu marcăm goluri, e clar că avem o problemă. La meciul cu Osmanlispor vom încerca să jucăm mai ofensiv şi să marcăm”, a spus Reghecampf la Sport.ro.

În celălalt meci al grupei L, Osmanlispor a învins Villarreal în deplasare, scor 2-1.

Clasamentul grupei L după patru etape este următorul: 1. Osmanlispor - 7 puncte, 2. Villarreal - 5 puncte, 3. FC Zurich - 5 puncte, 4. Steaua Bucureşti - 3 puncte.

Etapa a cincea (24 noiembrie, ora 20.00): Steaua Bucureşti - Osmanlispor şi FC Zurich - Villarreal.

DESFĂȘURAREA PARTIDEI, AICI

ACTUALIZARE 23:05 - FC Zurich şi Steaua se află la egalitate la pauză, scor 0-0, în meciul care se dispută pe stadionul Letzigrund din oraşul elveţian. Partida contează pentru etapa a patra a grupei L a Ligii Europa.


Pe 8 noiembrie 2012, Steaua, tot cu Laurenţiu Reghecampf pe bancă, se impunea cu 2-1 în Norvegia, în faţa lui Molde, un succes care avea să fie crucial în economia grupei din care au mai făcut parte VfB Stuttgart şi FC Copenhaga. Roş-albaştrii au încheiat pe primul loc, apoi au eliminat Ajax Amsterdam şi au învins Chelsea la Bucureşti, înainte de a pierde cu 3-1 la Londra şi de a părăsi competiţia în optimile de finală.

De atunci, Steaua a mai disputat cinci meciuri în deplasare în grupele Europa League, fiind învinsă de trei ori şi terminând alte două partide la egalitate. Dacă luăm în considerare şi jocurile din fazele eliminatorii, steliştii au obţinut o victorie pe teren străin, tot în Norvegia, cu Rosenborg, 1-0 pe 27 august 2015. Nu a contat însă, pentru că nordicii câştigaseră cu 3-0 la Bucureşti, în prima manşă a play-off-ului.

În această seară, Steaua luptă împotriva unei alte tradiţii nefavorabile. Până acum, din cinci încercări, roş-albaştrii nu au reuşit să câştige în Elveţia. Au obţinut doar trei egaluri, cu Young Boys Berna, Servette Geneva şi FC Basel, şi au pierdut cu St. Gallen şi Grasshopper.

Pentru a pune capăt acestor serii negative, Laurenţiu Reghecampf pregăteşte o mutare supriză. Potrivit patronului Gigi Becali, tehnicianul vicecampioanei ar urma să-l folosească pe William De Amorim ca vârf, iar Aganovic îi va lua locul fotbalistului venit de la Astra în stânga.

Echipa de start a Stelei la Zurich: Niţă - Tamaş, Moke, Toşca, Momcilovic - Muniru, Bourceanu - Ad. Popa, Boldrin, Aganovic - De Amorim.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri