Mircea Lucescu este noul selecționer al Turciei

Data actualizării: Data publicării:
lucescu
Foto: Guliver/GettyImages

Tehnicianul Mircea Lucescu a acceptat oferta Federaţiei Turce de Fotbal (TFF), astfel că a devenit noul selecţioner al Turciei, informează ntvspor.net. Înformaţia încă nu a fost confirmată de forul turc.

lucescu
Foto: Guliver/GettyImages

ACTUALIZARE - 18:40 - Preşedintele federaţiei, Yildirim Demiroren, s-a deplasat la Bucureşti alături de alţi oficiali ai forului pentru a-i propune lui Lucescu un contract de selecţioner valabil pentru ultimele patru meciuri din grupa I de calificare la Cupa Mondială din 2018. Naţionala Turciei se află, cu patru etape înainte de finalul preliminariilor CM, pe locul trei în grupa I, cu 11 puncte, cu două mai puţine decât primele două clasate, Croaţia şi Islanda. Turcia va întâlni Ucraina, în deplasare, la 2 septembrie, Croaţia, acasă, la 5 septembrie, tot acasă Islanda, la 6 octombrie, şi Finlanda, în deplasare, la 9 octombrie.

Mircea Lucescu a mai antrenat în Turcia echipele Galatasaray (2000-2002) şi Beşiktaş (2002-2004).


Preşedintele Federaţiei Turce de Fotbal (TFF), Yildirim Demiroren, se află la Bucureşti alături de alţi oficiali ai forului pentru a-i propune lui Mircea Lucescu un contract de selecţioner valabil pentru ultimele patru meciuri din grupa I de calificare la Cupa Mondială din 2018, relatează ntvspor.net.

Potrivit presei din Turcia, după despărţirea de Fatih Terim, la 26 iulie, Demiroren a discutat iniţial cu tehnicianul echipei Beşiktaş, Şenol Guneş, şi i-a făcut o ofertă pentru ultimele patru meciuri din preliminarii, însă propunerea nu a fost acceptată.

Conducerea TFF s-a orientat apoi către Mircea Lucescu şi a decis să vină în România pentru a negocia cu acesta. 

Cotidianul Hurriyet notează că dacă nu va accepta propunerea federaţiei turce, Mircea Lucescu va semna cu Galatasaray, grupare la care ar putea ocupa funcţia de director sportiv.

Naţionala Turciei se află, cu patru etape înainte de finalul preliminariilor CM, pe locul trei în grupa I, cu 11 puncte, cu două mai puţine decât primele două clasate, Croaţia şi Islanda. Turcia va întâlni Ucraina, în deplasare, la 2 septembrie, Croaţia, acasă, la 5 septembrie, tot acasă Islanda, la 6 octombrie, şi Finlanda, în deplasare, la 9 octombrie.

Mircea Lucescu a antrenat în Turcia echipele Galatasaray (2000-2002) şi Beşiktaş (2002-2004).

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri