REZUMAT VIDEO. Luis Suarez, eroul din El Clasico

Data actualizării: Data publicării:
suarez

Luis Suarez a fost eroul El Clasico. Fără Messi, accidentat, Barcelona s-a impus cu 5-1 în fața celor de la Real Madrid. Atacantul din Uruguay a reuşit un hat-trick perfect în repriza a doua a meciului.

ACTUALIZARE. Tehnicianul Julen Lopetegui ar urma să fie demis luni de la Real Madrid şi în locul său va fi adus Antonio Conte, scrie cotidianul Marca.

Tehnicianul Julen Lopetegui declara, duminică, după ce Real Madrid a pierdut cu 1-5 meciul cu FC Barcelona, în LaLiga, că simte că are forţa să conducă în continuare echipa madrilenă şi că este convins că până la finalul sezonului lucrurile se vor schimba în bine. „Sunt trist, este o lovitură dură. Dar am forţă şi suntem abia în octombrie”, a spus Lopetegui.


Barcelona nu i-a simţit lipsa lui Messi, în El Clasico, şi a marcat primul gol în poarta Realului după doar zece minute, prin Coutinho. Câteva minute mai târziu, Courtois a intervenit excelent în faţa lui Arthur şi i-a împiedicat pe catalani să îţi majoreze avantajul. Nu pentru mult timp, pentru că Varane l-a faultat pe Suarez în careu.

Pentru prima oară în El Clasico, s-a apelat la VAR, iar Suarez a transformat lovitura de pedeapsă.

La cinci minute după pauză, Marcelo a redus din diferenţă, cu al treilea gol în ultimele trei meciuri.

Apoi, Modric a nimerit bara. L-a imitat Suarez, cu o execuţie spectaculoasă, în minutul 61.

Ultimul sfert de oră a fost de coşmar pentru jucătorii lui Lopetegui. Suarez şi-a trecut în cont hattrick-ul, cu golurile de 3-1 şi 4-1.

Arturo Vidal a stabilit scorul final, Barcelona - Real Madrid 5-1.

La meci au asistat 93.265 de spectatori.

Cele două echipe au evoluat în următoarele formule:

FC Barcelona: Ter Stegen - Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba - Rakitic, Busquets, Arthur (Vidal ’84) – Rafinha (Semedo ’69), Luis Suarez, Coutinho (Dembele ’74).

Real Madrid: Courtois - Nacho, Ramos, Varane (Lucas Vasquez ’46), Marcelo (Diaz ’82) - Kroos, Casemiro, Modric - Isco, Benzema, Bale (Asensio ’77).

Lionel Messi nu a evoluat, fiind accidentat.

După zece etape, catalanii au şapte puncte peste marea rivală.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri