Sari la conținut

Maradona, acuzat de hărţuire sexuală de o jurnalistă din Rusia

Fostul fotbalist argentinian Diego Armando Maradona a fost acuzat de hărţuire sexuală de jurnalista rusă Ekaterina Nadólskaia, care a dorit să-i ia un interviu la Cupa Confederaţiilor, transmite News.ro.

Argentina Training & Press Conference

Foto: Gulliver/GettyImages

Jurnalista susţine că Maradona a încercat să-i rupă hainele într-o cameră la un hotel din Sankt Petersburg, deşi ea se dusese acolo doar pentru a-i lua un interviu fostului jucător argentinian.

„A venit asistentul său, mi-a aruncat 500 de dolari şi apoi a chemat securitatea. Trei bărbaţi m-au scos din cameră. Nici măcar nu mi-am putut lua lucrurile”, a afirmat Nadolskaia, citată de site-ul Lenta.ru.

„Nimeni nu şi-a cerut scuze pentru acest comportament”, a mai spus ea.

Postul Canal 5 din Sankt Petersburg a prezentat o versiune total diferită a faptelor, afirmând că jurnalista s-a dezbrăcat în faţa lui Maradona şi a declanşat un adevărat scandal când i s-a spus să plece.

„Îi doresc cu Diego Maradona să treacă prin ce am trecut eu. Şi sper ca să existe cineva care se va comporta la fel cu el, pentru că în viaţă totul se plăteşte”, a afirmat Nadolskaia, într-un mesaj transmis pe internet.

Potrivit Sovietski Sport, Maradona, în vârstă de 56 de ani, şi-a exprimat dorinţa de a conduce naţionala Rusiei şi ar vrea să primească şi cetăţenia rusă.

 

Pe aceeași temă