Marius Șumudică, fanul președintelui turc Recep Tayyip Erdogan: Sper că va fi în fruntea țării până când va muri

Data publicării:
marius sumudica crop agerpres
Marius Șumudică îl admiră pe președintele turc Recep Tayyip Erdogan. Foto: Agerpres

Marius Șumudică a semnat cu Rizespor un contract valabil un an și jumătate, până la finalul sezonului viitor. Antrenorul român, care a pregătit-o pe Gaziantep până pe 10 ianuarie, a susținut prima conferință de presă la Rizespor, marți, eveniment unde a spus că este un fan al președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan.

În cadrul conferinței de presă, tehnicianul român l-a lăudat pe Recep Tayyip Erdoğan, despre care a spus că speră să rămână președinte al Turciei până la moarte, potrivit HotNews.ro.

„Nu m-am putut întâlni cu președintele (n.red. Erdogan), dar eu îl admir foarte mult. Am admirat întotdeauna ceea ce a făcut pentru această țară. Aș fi foarte fericit dacă aș putea să-l cunosc. Îl apreciez foarte mult și sper că va fi în fruntea acestei țări până când va muri”, a spus Marius Șumudică în conferința de presă.

Marius Șumudică va debuta pe banca lui Rizespor pe 30 ianuarie, împotriva lui Fenerbahce.

În aceeași zi în care au anunțat oficial numirea tehnicianului român, Rizespor a confirmat și transferul lui Damjan Djokovic, mijlocaș central transferat de la CFR Cluj pentru 400.000 de euro.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri