Meci istoric. În minutul 33 era 1-0 pentru oaspeți. Cum s-a terminat

Data actualizării: Data publicării:
atletico

Atletico Madrid îşi menţine poziţia de lider în Spania, după o demonstraţie de forţă pe Vicente Calderon: 7-1 cu ultima clasată, Granada, scrie digisport.ro.

atletico

VEDEȚI AICI GOLURILE

Andaluzii au crezut că pot da lovitura după golul senzaţional al lui Isaac Cuenca din minutul 17, însă Ferriera-Carasco a întors de unul singur rezultatul. Belgianul a egalat în minutul 33, şutând puternic după o respingere nefericită a lui Ochoa.

A fost 2-1 chiar înainte de pauză, după ce Tito a deviat la şutul lui Carasco (min 44). Decarul lui Atletico şi-a continuat recitalul după pauză, când a înscris cu un şut puternic, din centrarea lui Griezmann (min 61).

Introdus în repriza secundă, argentinianul Nico Gaitan a profitat de problemele din defensiva oaspeţilor şi a marcat la primul şut pe poartă (min 62). Gaitan a semnat dubla 19 minute mai târziu, când l-a învins pe Ochoa cu un şut la colţul scurt (min 81), din pasa decisivă a lui Carrasco.

Atletico nu s-a oprit la 5-1 şi a mai lovit de două ori în ultimele şase minute ale partidei: Correea a marcat în minutul 84 pentru 6-1, iar veteranul Tiago a închis tabela la 7-1 cu golul său din minutul 86 (assist Carrasco).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri