Mesajele emoționante ale lui Ianis Hagi și Mutu după moartea lui Astori

Data actualizării: Data publicării:
ACF Fiorentina v FC Internazionale - Serie A
Foto: Guliver/GettyImages

Ianis Hagi şi Adrian Mutu, foşti componenţi ai echipei Fiorentina, au postat mesaje de condoleanţe pe Facebook după decesul căpitanului formaţiei din Serie A, Davide Astori.

ACF Fiorentina v FC Internazionale - Serie A
Foto: Guliver/GettyImages

„Nu pot să cred… am sperat că nu este adevărat. Este cea mai tristă veste. Vei fi mereu căpitanul nostru şi un prieten adevărat. Gândurile mele sunt alături de familia lui Davide şi de Fiorentina. Adio, prieten drag”, a scris Ianis Hagi, care a fost legitimat la Fiorentina până în ianuarie.

„Toate gândurile mele sunt alături de familia lui Davide! Odihneşte-te în pace, Căpitane!”, a notat şi Adrian Mutu, care a jucat pentru Fiorentina în perioada 2006-2011.

Cluburile din Italia, dar şi alte grupări europene, precum şi UEFA, au postat mesaje pe reţelele de socializare după vestea decesului lui Astori.

„Un om care a iubit fotbalul şi care a crescut ca fotbalist cu noi. AC Milan este şocat de vestea decesului lui Davide Astori. Cu tristeţe imensă transmitem condoleanţe familiei sale, apropiaţilor săi şi Fiorentinei”, a notat AC Milan pe Facebook.

„Suntem profund îndureraţi de vestea trecerii în nefiinţă prea devreme a lui Davide Astori. Gândurile tuturor celor de la clubul nostrum sunt alături de prietenii săi şi de familia sa în aceste momente dificile”, a notat Tottenham Hotspur, în timp ce Anderlecht a scris pe Twitter: „Gândurile noastre sunt alături de prietenii şi familia lui Davide Astori şi de întreaga familie ACF Fiorentina, după ce căpitanul lor a murit noaptea trecută”.

Mesaje au venit şi din partea sportivilor. „Veste incredibil de tristă. Gândurile mele sunt alături de familia, prietenii şi toată gruparea Fiorentina. Odinheşte-te în pace, Davide”, a notat pe Twitter Edin Dzeko.

„Şocat şi rămas fără cuvinte din cauza acestei tragedii. Sunt alături de familia şi prietenii lui Davide Astori”, este mesajul lui Francesco Totti.

Căpitanul formaţiei Fiorentina, Davide Astori, a încetat din viaţă noaptea trecută, la Udine, unde se afla cu echipa pentru un meci cu Udinese, din Serie A.

Potrivit presei italiene, Astori, care avea 31 de ani, a murit în somn.

Ca urmare a decesului lui Astori, meciurile de duminică din Serie A şi din Serie B au fost amânate.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri