Messi a decis: Rămâne la FC Barcelona

Data actualizării: Data publicării:
LISBON, PORTUGAL - AUGUST 14: Lionel Messi of FC Barcelona looks dejected during the UEFA Champions League Quarter Final match between Barcelona and Bayern Munich at Estadio do Sport Lisboa e Benfica on August 14, 2020 in Lisbon, Portugal. (Photo by Manu Fernandez/Pool via Getty Images)
Foto: GettyImages

Fotbalistul argentinian Lionel Messi a decis: rămâne la FC Barcelona. Anunțul capătul unor discuții extrem de tensionate între tatăl și agentul său, Jorge, și președintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, relatează digisport.ro.

Privesc în față și vreau să concurez la cel mai înalt nivel, să câștig titluri, să lupt în Champions League. Poți câștiga sau pierde, e foarte dificil, dar trebuie să lupți. Măcar să luptăm, nu să cădem, așa cum a fost la Roma, Liverpool sau Lisabona. Toate m-au făcut să mă gândesc la decizia de a pleca, a spus Messi, pentru Goal.

Decizia rămânerii lui Messi la Barcelona ar fi fost luată astăzi, în urma unei noi întâlniri dintre tatăl său, Jorge, și președintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu.

Argentinianul a insistat să plece liber de contract, însă atât oficialii clubului catalan, cât și La Liga, i-au transmis că are o clauză de reziliere activă, în valoare de 700 de milioane de euro.

Lionel Messi și Manchester City se înțeleseseră deja în privința unui transfer, însă doar în eventualitatea în care argentinianul putea fi adus gratis sau pentru o sumă rezonabilă de transfer.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri