Mircea Lucescu e cu un pas afară de la echipă. Ultimatum de la patron

Data publicării:
lucescu

Mircea Lucescu se află în fața celui mai important meci de la venirea în Rusia. Șefii lui Zenit nu au digerat înfrângerea din turul șaisprezecimilor Europa League, 0-2 cu Anderlecht, și ordinul lor e unul clar: treceți de belgieni!, scrie digisport.ro.

lucescu

Sportsdaily.ru susține că duminică a avut loc o întâlnire fulger în cantonamentul echipei, la care a participat și președintele Alexander Dyukov, ceea ce subliniază importanța momentului în care se află antrenorul român.

Lui Il Luce i s-a reproșat că nu a încercat să integreze jucătorii aduși în această iarnă, pe care i-ar fi ignorat complet, dar și faptul că ar avea probleme de comunicare cu fotbaliștii.

Nu e prima oară când Zenit ar proceda în asemenea fel cu un antrenor, Luciano Spalletti având această soartă, în urmă cu două sezoane, după o dublă cu Borussia Dortmund.

În tur, la Bruxelles, Anderlecht s-a impus cu 2-0, într-un meci în care Nicolae Stanciu a strălucit și și-a trecut în cont două pase decisive la reușitele lui Frank Acheampong.

Returul dintre Zenit și Anderlecht va avea loc joi, 23 februarie, pe Petrovsky din St Petersburg, de la ora 20:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri