Mircea Rednic, sperietoare pentru antrenorii din Belgia

Data actualizării: Data publicării:
R. Standard de Liege v SV Zulte Waregem - Belgian Jupiler Pro League

Mircea Rednic, fostul antrenor al echipelor Standard Liege și Gent, și-a anunțat revenirea iminentă în fotbalul belgian, iar presa din această țară se întreabă care va fi tehnicianul pe care românul urmează să-l înlocuiască în perioada următoare, scrie Agerpres.

R. Standard de Liege v SV Zulte Waregem - Belgian Jupiler Pro League
Foto: Guliver/GettyImages

„Ce cap va cădea? Enigma lansată de o simplă declarație a lui Mircea Rednic pare în acest moment de nerezolvat”, scrie cotidianul La Derniere Heure, adăugând că „antrenorul român a lansat o bombă în mijlocul fotbalului belgian”.

Rednic, fără echipă după despărțirea de Dinamo București, la finalul sezonului trecut, a declarat recent pentru presa română că va reveni pe banca tehnică „în două săptămâni, maximum trei”. „Nu în România, ci în Belgia, în prima ligă. Nu vă voi spune însă numele clubului”, a precizat fostul internațional român.

Toate privirile sunt îndreptate acum spre Yannick Ferrara, antrenorul a cărui echipă, Standard Liege, nu a avut un debut prea bun de sezon, comentează La Derniere Heure, care avansează alte trei posibile destinații pentru Rednic: Westerlo, Mouscron și Waasland-Beveren, ultimele trei clasate în campionatul belgian.

Mircea Rednic s-a despărțit de Dinamo București ca urmare a neînțelegerilor cu patronul Ionuț Negoiță în privința politicii de transferuri a clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare. El a fost văzut drept un posibil succesor al lui Anghel Iordănescu la cârma echipei naționale, înaintea numirii în postul de selecționer a germanului Christoph Daum.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri