Mirel Rădoi nu se poate înscrie, anul acesta, la școala de antrenori pentru că nu are Bac-ul luat

Data publicării:
radoi

 

Mirel Rădoi / FOTO: Digisport.ro

La începutul lunii iulie, Rădoi a susţinut la UCECOM Spiru Haret probele orale la Limba şi literatura română și la Limba engleză şi examenul la Competenţe digitale. El a trecut toate cele trei probe, dar nu a continuat şi cu probele scrise din cauza programului de pregătire al Stelei şi era hotărât să le susţină la sesiunea din această toamnă. Doar că nu s-a înscris tot din cauza programului de la echipă.

Dacă pentru susţinerea probei de Limba şi literatura română nu era vreo problemă, pentru că se desfăşura luni, la Matematică şi la Geografie trebuia să se prezinte miercuri şi vineri, adică atunci când se va afla cu Steaua în Norvegia, pentru returul cu Rosenborg.

În aceste condiţii, Mirel Rădoi, 34 de ani, nu va putea începe nicio şcoală de antrenori, indiferent de ce nivel, pentru că nu are studiile medii încheiate cu obţinerea Bacalaureatului. Următoarea sesiune în care fostul internaţional va putea da examen este vara anului 2016.

UEFA i-a interzis lui Mirel Rădoi să stea pe banca tehnică la meciurile internaţionale. Ulterior, FRF a introdus în regulament obligativitatea ca în LIga 1 indicaţiile de pe bancă să fie transmise doar de unul dintre antrenori, adică de principal, secund sau antrenor cu portarii. Iar Rădoi este director sportiv.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri