Moartea fotbalistului Patrick Ekeng, în presa străină

Data publicării:
patrick ekeng 2 facebook

Moarte subită în fotbal", titrează cotidianul sportiv spaniol Marca. Numele lui Patrick Ekeng, fost jucător la echipa spaniolă Cordoba, se adaugă pe lista îndoliată a fotbaliştilor care au murit subit pe terenul de joc. Fotbalul este din nou în doliu, au scris jurnaliştii iberci, care ai amintit alţi trei sportivi din Spania care au avut acelaşi sfârşit tragic.

De asemenea, și cotidianul El Mundo Deportivo relatează tragicul incident. După confuzia din primele secunde, când au înţeles ce se întâmplă, antrenorul şi mulţi dintre colegii fotbalistului aveau lacrimi în ochi – au scris jurnaliştii spanioli.

Cotidianul francez L'Equipe a subliniat că Patrick Ekeng intrase pe teren doar de şapte minute şi că a căzut fără să aibă niciun contact cu vreun alt jucător. În Franţa, fotbalistul camerunez era foarte cunoscut - jucase la echipa Le Mans, din 2009 până în 2013.

Ştirea morţii sale a fost relatată pe larg nu doar de presa sportivă. Agenţiile Reuters şi France-Presse au dat informaţii în regim de alertă şi au revenit cu mai multe completări.

Informația apare şi în paginile electronice ale postului britanic de televiziune BBC şi în cele ale cotidianului britanic The Telegraph.

Citiți și: 

Finala Cupei României ar putea fi amânată, în urma decesului lui Ekeng
Tragedie la Dinamo. Patrick Ekeng a murit. Jucătorul s-a prăbușit pe teren în timpul meciului cu Viitorul

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri