VIDEO. Gest cutremurător pe stadionul din Iași: Un jucător a căzut în genunchi și a început să se roage

Data actualizării: Data publicării:
ivan martic

Au fost scene de coșmar, vineri seara, la Iași, la partida dintre Politehnica Iași și CSU Craiova. Jucătorul oltenilor, Valentin Mihăilă, a căzut ca secerat pe teren, după o lovitură primită de la jucătorul gazdelor, Laurenţiu Rus, care l-a lovit la gât.

Era minutul 10.

Emoționați, toți cei de pe teren au așteptat cu sufletul la gură ca fotbalistul să-și revină. Sesizând că viața fotbalistului este în pericol, toată lumea a cerut cu disperare intervenția medicilor.

Reacția coechipierilor săi a fost cutremurătoare. Croatul Ivan Martic a fost marcat de eveniment - a căzut în genunchi și a început să se roage. El a rămas încremenit pe gazon cât timp echipa de intervenție i-a oferit lui Mihăilă primul ajutor.

Valentin Mihăilă a fost scos de pe teren cu ambulanţa, după ce gâtul i-a fost imobilizat. O altă ambulanţă a venit după câteva minute la stadion şi spre finalul primei reprize jucătorul a fost dus la spital. Ambulanța a părăsit după 20 de minute stadionul, după ce primele vești au fost îmbucurătoare - jucătorul a dat semne că-și revine după comoție. CSU Craiova a anunţat apoi că starea de sănătate a jucătorului Valentin Mihăilă este stabilă.

„Ce am suferit pe teren nu vreau să mai văd în viață mea”, a declarat Alexandru Mitriță, de la Universitatea Craiova.

Citiți și:  Momente de coșmar la Iași. Fotbalistul Valentin Mihailă a fost inconștient câteva zeci de secunde, avea convulsii și mandibula blocată

Laurențiu Rus recidivează. Alte intrări dure ale fotbalistului

Laurențiu Rus a mai avut de-a lungul carierei două intrări extrem de dure. Una din victime a fost Alex Chipciu, care a suferit o fractură de tibie la un derby Dinamo - Steaua de acum 5 ani. Apoi, un alt stelist, Aganovic, a fost lovit violent cu genunchiul în figura la un meci cu CFR Cluj.

Rămași în inferioritate numerică după eliminarea lui Laurențiu Rus, ieșenii puteau da lovitura prin Cioinac și Andrei Cristea. Oltenii au ripostat în prelungirile primei reprize, când Koljic a trimis cu capul în transversală. Craiova s-a dezlănțuit în partea secundă când a marcat de trei ori. Mateiu a deschis scorul în minutul 47, Mitriţă a majorat diferenţa în minutul 53 și tot el i-a păsat decisiv lui Koljic în minutul 69.

Partida s-a încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea oaspeților.
Craiova a ajuns la a patra victorie consecutivă în toate competiţiile, iar Poli Iaşi a adunat şase înfrângeri pe linie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri