Noii patroni vor să vândă acţiunile clubului Rapid

Data publicării:
194228 194228 rapid bucuresti

 

Nicolae Cristescu

Săptămâna viitoare sperăm să finalizăm negocierile cu un grup puternic de investitori care şi-au manifestat interesul să cumpere 80% din acţiunile clubului. Noi vrem binele Rapidului şi ne dăm la o parte dacă e vorba de oameni mai potenţi ca noi. Aceşti investitori sunt aduşi de Florin Manea iar proiectul lor este foarte serios”, a spus Nicolae Cristescu, informează Digi Sport.

De vânzarea pachetului majoritar de acţiuni depinde şi plecarea lui Alexandru Ioniţă de la Rapid.

„Noi ne-am înţeles de principiu cu Astra pentru cedarea lui Ioniţă în schimbul a 600.000 de euro. Dacă vin însă aceşti investitori e posibil ca transferul să pice pentru că ei ar dori să păstreze toţi jucătorii de valoare, iar noi oricum nu am primit până acum niciun ban în schimbul lui Ioniţă”, a mai spus Cristescu.

Chiar dacă sunt probleme financiare la club, acţionarul rapidist nu şi-a luat gândul de la transferurile importante pentru a întări echipa.

„Jucătorii au primit un salariu de Sărbatori dar mai sunt de plată restanţe pe încă trei luni. Le mulţumesc pentru înţelegerea de care au dat dovadă. Cu toatea acestea avem bani de cantonament şi de transferuri. Sper să-l readucem în Giuleşti şi pe Daniel Niculae. Am vorbit de multe ori cu el şi în cazul în care nu-şi va găsi o echipă în străinătate până la data de 15 ianuarie, va veni să joace la Rapid”, a mai spus patronul Rapidului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri