Norocul nu le-a surâs românilor. APOEL Nicosia îi va lua locul lui Fenerbahce

Data publicării:
Europa League Trophy

Astra Giurgiu şi Petrolul n-au avut noroc la tragerea la sorţi a lucky loser-ului din Europa League.  

ACTUALIZARE 10.00. APOEL Nicosia este echipa care îi va lua locul în cadrul competiţiei lui Fenerbahce, grupare exclusă pentru doi ani din Europa.

Şi Beşiktaş a fost scoasă din Europa League şi va fi înlocuită de Tromso. Singura veste bună în urma rezultatelor înregistrate de Astra, Petrolul şi Pandurii aseară este că România a urcat pe locul 14 în clasamentul coeficienţilor UEFA, în faţa Austriei, Cehiei şi Israelului. Este penultima poziţie ce asigură participarea a două echipe în ediţia Champions League de peste două sezoane.  

_______________________

cienţilor UEFA, în faţa Austriei, Cehiei şi Israelului. Este penultima poziţie ce asigură participarea a două e

Echipele eliminate în play-off-ul Europa League, printre care se numără şi formaţiile româneşti Astra Giurgiu şi Petrolul Ploieşti, vor intra într-o tragere la sorţi în urma căreia una dintre ele o va înlocui pe Fenerbahce Istanbul în grupele competiţiei. Această tragere la sorţi va avea loc astăzi, de la ora 10.00, la Monte Carlo.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a confirmat, miercuri, sancţiunea dictată de UEFA clubului turc Fenerbahce Istanbul, care nu va putea evolua în acest sezon al cupelor europene. Formaţia din Istanbul era calificată în grupele Europa League, însă a fost sancţionată pentru implicarea în scandalul meciurilor trucate din Turcia.

Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc de la ora 14.00. Pandurii Târgu Jiu se va afla în ultima urnă valorică.

Iată componenţa acestor urne:

Urna 1: Valencia, Lyon, Tottenham, Dinamo Kiev, PSV Eindhoven, Bordeaux, Rubin Kazan, Sevilla, Standard Liege, Fiorentina, Lazio, Alkmaar / Atromitos

Urna 2: Beşiktaş, PAOK Salonic, Salzburg, Genk, Dinamo Zagreb, Dnepr, Trabzonspor, Anji, Betis,

Wigan, Swansea, Freiburg

Urna 3: Frankfurt, Guimaraes, Legia Varşovia, Maccabi Haifa, Rapid Viena, Pacos de Ferreira, Estoril, Sheriff Tiraspol, Cernomoreţ Odessa, NK Maribor, Kuban Krasnodar, Elfsborg

Urna 4: Maccabi Tel Aviv, Slovan Liberec, Thun, Waregem, Apollon Limassol, St. Gall, Esbjerg,

NK Rijeka, Pandurii, Ludogoreţ, Şahtior Karagandy, echipa desemnată prin tragere la sorţi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri