O echipă de fotbal din Coreea de Sud și-a cerut scuze după ce ar fi pus în tribunele goale păpuși gonflabile

Data actualizării: Data publicării:
profimedia-0520233567
Foto: AFP / AFP / Profimedia

O echipă de fotbal din Coreea de Sud și-a cerut scuze după ce a fost acuzată a pus în tribune păpuși gonflabile, informează The Independent.

Într-un comunicat de presă, FC Seul și-a exprimat sincere regrete în privința controversei, dar a insistat că a folosit manechine - nu păpuși gonflabile - pentru a imita spectatorii în timpul partidei jucate cu Gwangju FC.

Prima ligă de fotbal din Coreea de Sud a repornit pe 8 mai fără spectatori în tribune, iar meciurile ar urma să se joace cu tribunele goale până când riscul de infecție cu coronavirus scade considerabil.

Pentru că jucătorii evoluează pe stadioane goale, anumite echipe au încercat să creeze o atmosferă festivă. Astfel, au pus în tribune bannere uriașe, fotografii cu suporteri sau chiar legume.

FC Seul a anunțat că a încercat să creeze o situație amuzantă cu manechinele. Echipa a menționat că a primit asigurări de la Dalkom, producătorul manechinelor, că acestea nu erau produse sexuale.

Comunicatul clubului nu a răspuns criticilor legate de alegerea producătorului Dalkom, care face și păpuși sexuale gonflabile, sau motivul pentru care toate manechinele reprezentau femei.

Oficialii K-League au sfătuit jucătorii să evite sărbătorirea excesivă a golurilor, să nu dea mâna între ei, să nu scuipe și să păstreze distanța.

Coreea de Sud a anunțat luni 15 noi cazuri de coronavirus și un deces. Totalul în țara astiatică ajunge astfel la 11.065 de cazuri și 263 de morți.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri