O jurnalistă care a fost jefuită în Qatar a fost întrebată la poliție cum vrea să fie pedepsit hoțul: Mi s-a făcut pielea de găină

Data actualizării: Data publicării:
MTA2MCZoYXNoPTFiMTdmNGY0MzM1YjRhNWRkZWUyNDQ1NmY4MWExMjhh.thumb
Jurnalista argentiniană Dominique Metzger FOTO: captură video TN

Jurnalista argentiniană Dominique Metzger, aflată în această perioadă în Qatar pentru Cupa Mondială 2022, a reclamat că a fost jefuită în timpul unei transmisiuni în direct pe care o făcea de la Doha pentru canalul TN din Argentina.

Dincolo de faptul că a rămas fără documente importante, Dominique a fost luată prin surprindere de felul în care au tratat autoritățile cazul. Ea a povestit ce s-a întâmplat în momentul în care s-a dus să depună plângere la poliție.

„Ei bine, asta este experiența mea din Qatar: pur și simplu mi-au furat portofelul când eram în direct. Sunt la secția de poliție și m-au trimis aici să reclam, pentru că ei garantează că totul este sub control și că vor găsi portofelul în care aveam documentele, banii, cardurile, ceea ce, evident, mă îngrijorează cel mai mult”, a declarat Dominique Metzger pentru calul tv la care luctează, potrivit Marca.

„A fost un furt, nu a fost niciun act de violență”, a mai spus ea. „Nu mi-am dat seama exact când am fost jefuită... Am vrut imediat după transmisiune să-mi scot portofelul și să-mi cumpăr o apă și atunci mi-am dat seama că lipsește", a mai precizat ea.

Însă partea ciudată din această experiență s-a petrecut la poliție, unde Dominique Metzger a fost întrebată cum vrea să fie pedepsit hoțul când va ffi prins.

„La un moment dat m-au întrebat: Cum vrei să fie pedepsit? Pentru că îl vom găsi, există camere performante peste tot. Am crezut că am înțeles greșit traducerea, dar nu: au insistat să mă întrebe ce sentință vreau pentru hoț, dacă vreau să fie condamnat la 5 ani de închisoare, dacă vreau să fie deportat... Au insistat să mă întrebe ce pedeapsă vreau, mi-au spus că pot decide eu. Dar nu, am spus că doar îmi vreau lucrurile înapoi. Mi s-a făcut pielea de găină, pentru că mi s-a părut foarte ciudat”, a declarat Dominique.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri