Oficial | Mircea Rednic, antrenor în Belgia

Data publicării:
rednic

Tehnicianul Mircea Rednic va antrena echipa Mouscroun, penultima în clasamentul primei ligi belgiene, până la finalul sezonului, a anunţat, marţi, clubul din Belgia, scrie News.ro.

rednic

„Mircea Rednic va fi noul antrenor al Royal Excel Mouscron. Românul şi oficialii clubului au ajuns la un acord până la finalul sezonului. El va fi prezentat, miercuri, în jurul orei 13.00 (14.00 în România), după antrenorul de dimineaţă al echipei”, a anunţat clubul belgian.

Rednic îl va înlocui la conducerea tehnică a formaţiei belgiene pe Glen De Boeck, care a fost demis, luni, în urma rezultatelor slabe înregistrate.

Mouscron ocupă locul 15, penultimul, în clasament, după 17 etape, cu 11 puncte, din trei victorii şi două rezultate de egalitate.

Rednic nu a mai antrenat din luna mai, când şi-a reziliat de comun acord contractul cu FC Dinamo. În vârstă de 54 de ani, el a mai pregătit în Belgia echipele Standard Liege şi Gent.

Mouscron este un club controlat de impresarul israelian Pini Zahavi, prin fondul de investiţii „Gol Football Malta LTD” care îi aparţine. Gruparea belgiană apare, potrivit gsp.ro, în dosarul Football Leaks, în legătură cu transferul fundaşului Cristian Manea de la FC Viitorul la Apollon Limassol, pentru care gruparea patronată de Gheorghe Hagi a plătit un comision de un milion de euro la o sumă de transfer de 2,5 milioane de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri