Sari la conținut

Omagiu adus fotbalistului Patrick Ekeng

„TE VOM IUBI MEREU, PATRICK EKENG!

DINAMO l-a pierdut în această seară, pentru totdeauna, pe fotbalistul PATRICK CLAUDE

EKENG.

Introdus în teren în minutul 63 al meciului DINAMO - Viitorul, mijlocașul camerunez s-a prăbușit pe gazon câteva minute mai târziu și a plecat, în tricoul alb-roșu, într-o lume mai bună, cu CĂTĂLIN HÎLDAN, FLOREA DUMITRACHE, frații ION și LICĂ NUNWEILLER, SANDU CUSTOV, MIȘA KLEIN, NELU STĂNESCU și alți mari fotbaliști care au scris istoria clubului nostru.

În numele tuturor dinamoviștilor, clubul din „Ștefan cel Mare” transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate!

Dumnezeu să-l odihnească!”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul clubului.

De azi de dimineață vin în continuu suporteri al echipei Dinamo pe stadionul lor pentru a depune flori și lumânări. Oamenii au agățat și un banner mare în care transmit condoleanțe familiei tânărului. 

Mesaje emoţionante pe reţelele de socializare după decesul fotbalistului camerunez Patrick Ekeng.

Fotbalistul camerunez Samuel Etu, compatriotul lui Patrick Ekeng, a scris pe Twitter: „Precum un soldat pe front, ai plecat tragic. Odihneşte-te în pace!", scrie vedeta africană.

Fotbalistul francez Anthony Martial şi Hector Bellerin vedeta de la Arsenal sunt alături de familia tânărului de 26 de ani: „Mi se rupe inima să văd alt fotbalist care moare în timp ce joacă sportul pe care îl iubim.


Fostul campion mondial de fotbal, brazilianul Cafu, a postat pe Twitter: „Vești triste, am pierdut un alt membru al familiei noastre fotbalistice. Mă gândesc la familia sa şi prieteni”


Vă reamintim că, vineri seara, la meciul Dinamo-Viitor, unul din jucătorii alb-roşilor, camerunezul Patrick Ekeng, s-a prăbuşit pe gazon şi a murit. 

Era minutul 70 al partidei dintre Dinamo şi Viitorul când mijlocaşul camerunez Patrick Ekeng, intrat pe gazon de doar câteva minute, s-a prăbușit inexplicabil la mijlocul terenului.

Poliția și procurorii au deschis dosar penal in rem pentru a stabili în ce condiții s-a produs moartea fotbalistului.

Citiți și: 
Finala Cupei României, amânată după moartea fotbalistului dinamovist 
Tragedie la Dinamo. Patrick Ekeng a murit. Jucătorul s-a prăbușit pe teren în timpul meciului cu Viitorul
Moartea fotbalistului Patrick Ekeng, în presa străină
Dosar penal in rem după moartea fotablistului Patrick Ekeng