Operaţiunea de căutare a fotbalistului Emiliano Sala a fost încheiată definitiv

Data actualizării: Data publicării:
emiliano sala 1
Foto: Facebook

Poliţia din insula Guernsey a publicat un comunicat de presă în care a explicat că a oprit definitiv operaţiunile de căutare a avionului dispărut în care se afla fotbalistul Emiliano Sala, informează Agerpres.

„Noi am trecut în revistă toate informaţiile disponibile (...) şi am luat decizia dificilă de a pune capăt căutărilor”, a anunţat poliţia într-un comunicat publicat pe contul său de Twitter. Potrivit comunicatului, „şansele de supravieţuire în acest stadiu sunt infime”.

Aşa cum a indicat joi dimineaţă, poliţia din insula Guernsey şi-a concentrat căutările asupra zonelor de coastă pentru a încerca să localizeze avionul în care se aflau Emiliano Sala şi pilotul. Luni seară a fost pierdut contactul cu aparatul care zbura între Nantes şi Cardiff.

Jucătorul argentinian în vârstă de 28 de ani, autor a 12 goluri în prima jumătate a sezonului din Ligue 1 pentru Nantes, a fost transferat recent la Cardiff City în schimbul unei sume record pentru un club galez, estimată de presă la 17 milioane euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri