Oțelul - Corona 2-1. Gazdele au întors scorul după pauză

Data publicării:
184228 184228 bucurie Otelul 1

Atacantul dorit și de Dinamo, Sergiu Buș, a înscris cel de-al 7-lea său gol din acest sezon, și cu ajutorul lui Brăneț. Până la pauză, gălățenii au reușit sa egaleze: Giurgiu a fost autorul golului, din centrarea lui Popescu.

În repriza a doua, gazdele au atacat cu toată echipa, dar Costin nu l-a putut învinge pe Marc. Singura sclipire a Coronei a venit tot de la Buș, al cărui șut a ocolit poarta Oțelului. Inspirația lui Ewald Lienen i-a adus prima victorie pe banca fostei campioane.

Antrenorul german l-a trimis în teren pe Zaharia, iar acesta a marcat frumos, la cea dintâi minge avută în posesie. Corona rămâne astfel cu un singur succes în Liga 1, în timp ce Oțelul se îndepărtează puțin de zona de foc a clasamentului.

Au jucat echipele:

Oţelul Galaţi: Brăneţ - Mişelăricu, Sîrghi, Costin, Popescu - Giurgiu, Filip (Tudorie '72) - Iorga (Astafei '65), Băjenaru, Marquinhos (Zaharia '84) - Henrique. Antrenor: Ewald Lienen.

Corona Braşov: Marc - Burlacu, Tudose (Asanovic '11), Damian, Munteanu - Dâlbea, Miranda - Neacşa, Vranjkovic, Stănescu (Popa '78) - Buş. Antrenor: Ionel Gane.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri