Oțelul – Steaua 1-1. Gălățenii au egalat la ultima fază a meciului

Data publicării:
otelul-58158

Steaua a deschis scorul în minutul 62, prin Lukasz Szukala, care a reluat cu latul din şase metri o centrare venită de pe partea dreaptă de la Iasmin Latovlevici, fază în care portarul gazdelor Branko Grahovac a greşit respingerea. 

După gol, Petre Grigoraş a vrut să retragă echipa de teren, fiind nemulţumit de locul în care s-a executat lovitura liberă.

Cea de-a doua repriză a început cu o întârziere de aproximativ cinci minute din cauza fanilor echipei gazdă care au aruncat cu mai multe role de hârtie în suprafaţa de joc.

Oţelul Galaţi a egalat în minutul 90+4 prin Cristian Sîrghi. Laurenţiu Iorga a centrat, din lovitură liberă, de pe partea stângă, iar Sîrghi a reluat cu o lovitură de cap din trei metri.

Au jucat echipele:

Oţelul Galaţi: Grahovac - Cojoc, Sîrghi, Benga, D. Popescu (Murgoci '57) - Giurgiu, Neagu - Iorga, Didi (Antunes '84), Paraschiv (Astafei '54) - Vancea. Antrenor: Petre Grigoraş.

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Popa (Tatu '57), Chipciu (Iancu '80), Tănase (Prepeliţă '74) - Rusescu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf. 

Cartonaşe galbene: Cojoc '53, Benga '60, Murgoci '60, Sîrghi '62 / Szukala '55.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Alexandru Tudor, ajutat la cele două linii de Ovidiu Artene şi Alexandru Vodă, în timp ce Cătălin Popa a fost rezervă.

La meci au asistat aproximativ 8.000 de spectatori, dintre care 150 de fani ai Stelei.

Centralul Alexandru Tudor a fost premiat înaintea startului partidei de de fostul arbitru Nicolae Rainea pentru cele 269 de meciuri arbitrate în Liga I. Tudor i-a depăşit în această ierarhie pe Sorin Corpodean (268) şi Nicolae Rainea (267).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri