Pandurii - Maccabi Tel Aviv, 1-3. Gorjenii au şanse minime de calificare în play-off-ul UEL

Data publicării:
MTA cfaaf24a55dbfa362ea653720c629cf4

Foto: maccabi-tlv.co.il

Oltenii au început promiţător, iar în minutul 4, Voiculeţ l-a pus la încercare pe Rajkovic, însă golul a venit în poarta lui Stanca. În minutul 6, Ben Chaim l-a depăşit uşor pe Unguruşan şi a trimis fără probleme în poartă din apropiere.

Pandurii a avut aproape imediat şansa de a egala, dar Mrzljak, servit excelent de Hora, l-a luat la ţintă pe Rajokovic.

Gazdele au înscris, totuşi, după jumătate de oră de joc. Voiculeţ a insistat la o minge pe partea dreaptă şi a centrat ideal pentru Herea, care a trimis cu capul în poartă.

Gorjenii au profitat de momentul favorabil şi şi-au înghesuit adversarii în propriu careu înainte de pauză, iar Bunoza a avut o şansă uriaşă de a face 2-1, dar lovitura sa de cap a fost respinsă de la vinclu de Rajokovic, autorul unui reflex spectaculos.

Startul reprizei a doua a fost cum nu se poate mai prost pentru gazde. În minutul 49, la o lovitură liberă executată de Medunjanin, Igiebor a profitat de marcajul lejer al fundaşilor lui Grigoraş şi a înscris din apropiere, cu capul.

După ce Orlando Sá a ratat o ocazie uriaşă, israelienii s-au desprins la două goluri, cu un sfert de oră înainte de final. Abia intrat pe teren, Ben Basat a trimis o pasă excelentă pentru Miha, iar acesta l-a executat cu sânge rece pe Stanca.

În prelungiri, Maccabi a fost aproape de 4-1, la capătul unei acţiuni superbe, dar Ben Basat, rămas singur cu portarul, a trimis peste.

Returul este programat joia viitoare, în Israel, de la ora 20:30.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri