Panică la meciul CFR Cluj - Astra. Lung, scos cu ambulanța de pe teren

Data publicării:
lung3

Portarul echipei Astra Giurgiu, Silviu Lung Jr, a fost scos cu ambulanţa de pe teren, vineri, după o accidentare suferită la meciul din deplasare cu CFR Cluj, din etapa a doua a play-off-ului Ligii I.

lung1

Lung a fost lovit cu mingea în faţă de Omrani, în minutul 19. Portarul s-a prăbuşit şi a primit iniţial îngrijiri din partea medicului echipei Astra. Deoarece era vizibil ameţit, după aproximativ două minute a intrat ambulanţa pe teren şi fotbalistul a fost urcat pe targă şi în ambulanţă, fiind scos cu aceasta de pe teren şi dus la spital.

lung2

În locul lui Lung, în poarta Astrei a intrat Plamen Iliev.

Portarul se află în afara oricărui pericol, însă medicii i-au recomandat să îşi petreacă noaptea la spital. 

În momentul accidentării lui Silviu Lung Jr., scorul era 1-1. Partida s-a încheiat 3-2 pentru CFR Cluj.

VEDEȚI AICI MOMENTUL ACCIDENTĂRII

Silviu Lung Jr. făcea parte din lotul României pentru meciul cu Danemarca, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018. Jucătorii convocați de Christoph Daum urmează să se reunească luni, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia.

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, sâmbătă, că selecţionerul Christoph Daum l-a convocat pe portarul Stelei, Florin Niţă, pentru meciul cu Danemarca, din preliminariile Cupei Mondiale, ca urmare a accidentării pe care a suferit-o Silviu Lung Jr.

„Selecţionerul Christoph Daum a hotărât să-l convoace la partida cu Danemarca, programată pe 26 martie, pe Cluj Arena, pe Florin Niţă, portarul celor de la FC Steaua Bucureşti. Decizia a fost luată din cauza problemelor medicale pe care le are Silviu Lung. Fotbalistul de la Astra Giurgiu a suferit o comoţie la meciul CFR Cluj - Astra şi s-a decis înlocuirea lui cu portarul de la FC Steaua Bucureşti”, este anunţul FRF.

Pentru partida cu Danemarca, selecţionerul Christoph Daum are la dispoziţie 25 de jucători:

Portari: Ciprian Tătăruşanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Florin Niţă (FC Steaua Bucureşti)

Fundaşi: Cristian Săpunaru (Astra), Romario Benzar (FC Viitorul), Vlad Chiricheş (Napoli), Alin Toşca (Betis), Dragoş Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moţi (Ludogorets), Iasmin Latovlevici (Karabukspor)

Mijlocaşi: Răzvan Marin (Standard Liege), Andrei Prepeliţă (FC Rostov), Mihai Pintilii (FC Steaua Bucureşti), Eric Bicfalvi (FC Ural), Nicolae Stanciu (Anderlecht), Sergiu Hanca (Dinamo), Dorin Rotariu (Club Brugge), Constantin Budescu (Astra)

Atacanţi: Bogdan Stancu (Bursaspor), Andrei Ivan (CSU Craiova), Adrian Popa (Reading), Denis Alibec (FC Steaua Bucureşti), Alexandru Chipciu (Anderlecht), Claudiu Keşeru (Ludogorets), Gheorghe Grozav (Terek Groznîi).

Meciul România - Danemarca, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, va avea loc la 26 martie, de la ora 21.45, pe Cluj Arena.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri