Paul Stănescu: Stadionul Dinamo nu va fi gata pentru EURO 2020

Data actualizării: Data publicării:
dinamo

Stadionul Dinamo nu va fi gata până la începerea Campionatului European din 2020. Este declaraţia vicepremierului Paul Stănescu, care spune că modernizarea arenei din Ştefan cel Mare este mult întârziată.

Oficialul este însă optimist în ceea ce priveşte reabilitarea celorlalte 3 stadioane - Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf. 

România şi-a asumat în faţa UEFA reconstrucţia celor 4 arene pentru EURO 2020, competiţie ce va fi găzduită şi de Bucureşti.

Paul Stănescu, vicepremier: Foarte siguri suntem de Steaua pentru că mâine e și evenimentul, deci va începe demolarea, Arcul de Triumf, la fel, nu e o problemă Arcul de Triumf. Sigur, rămâne Rapidul. Suntem în evaluarea ofertelor, sper ca și Rapidul, sper, am convingerea, dacă vreți, că și Rapidul va fi gata până în 2020. Problema este la Dinamo, pentru că știți bine, din punct de vedere juridic, au fost lucruri de lămurit și a întârziat foarte mult și suntem în faza studiului de prefezabilitate, urmează studiul de fezabilitate, după aceea urmând sigur să intre în procedura de proiectare și execuție și nu cred că Dinamo va fi gata până la începerea Campionatului European. Sigur, avem rezerve, e stadionul de la Ploiești de la Giurgiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri