Primăvara Europeană: CFR Cluj - FC Sevilla, în direct, la Digi Sport 1

Data publicării:
UEL_16-imi

Digi Sport 1 transmite în DIRECT meciul CFR Cluj - FC Sevilla, joi, 20 februarie, de la ora 19:55Meciul tur din șaisprezecimile UEFA Europa League se va juca la Cluj și va fi arbitrat video prin tehnologia VAR, introdusă în premieră în această fază a competiției. Partida va fi comentată de Dan Ștefănescu și Ionuț Angheluță, iar doua echipe de reportaj vor transmite în direct, de la fața locului, care este atmosfera pe stadionul CFR Cluj.

Discuțiile dinaintea meciului, la Euro Fotbal, de la 18:15, vor fi conduse de realizatorul Radu Naum care îi va avea invitați în platou pe Narcis Răducan, Răzvan Raț și Cristi Geambașu. Cei doi comentatori li se vor alătura pentru a prefața meciul dintr-un studio amplasat la marginea terenului. Concluziile întâlnirii dintre cele două echipe vor fi trase de realizatorul Vali Moraru, în studioul Euro Fotbal, unde îi va avea invitaţi pe Ilie Dumitrescu, Gabi Balint și Radu Paraschivescu.

Toată lumea așteaptă încă o minune de la Dan Petrescu. Și primul care crede în ea e chiar Dan Petrescu. Un lucru e cert: chiar dacă nu vor reuși, jucătorii vor lupta până la sacrificiu. Și pentru asta merită să le fim alături în dubla cu Sevilla”, spune jurnalistul Digi Sport, Vali Moraru.

În CFR - Sevilla nu joacă doar echipa din Cluj, ci tot fotbalul românesc. E un eveniment rar care ne aduce la aceeași masă cu unul dintre bogații acestei lumi. Vom afla dacă știm să folosim tacâmurile așa cum se cuvine și dacă vom rezista conversației. Iar la final, dacă spaniolii plătesc și nota, ne vom putea privi în oglindă un pic mai veseli”, descrie realizatorul Radu Naum meciul de joi.

Tot de la 19:55, românii de la Ludogorets, Moți, Keșeru și Dragoș Grigore, au un meci extrem de greu cu Inter Milano, pe Digi Sport 3. Ianis Hagi va evolua la Rangers împotriva portughezilor de la Braga, de la 22:00, pe Digi Sport 3.

Canalele Digi Sport vor transmite joi, în direct, și alte meciuri din cadrul UEFA Europa League care pot fi văzute live și pe Digi.Online doar de către utilizatorii aflați pe teritoriul României.

Digi Sport 1: CFR Cluj - Sevilla, de la 19:55

Digi Sport 2: Club Brugge - Manchester United, de la 19:55

Olympiakos - Arsenal, de la 22:00

Digi Sport 3: Ludogorets - Inter Milano, de la 19:55

Rangers - Braga, de la 22:00

Digi Sport 4: Getafe - Ajax Amsterdam, de la 19:55

AS Roma - KAA Gent, de la 22:00

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri