Probleme în Paradis. Reghecampf şi Mihai Stoica s-au certat

Data publicării:
pupat

Cu o singură victorie în patru meciuri şi eliminată atât din Europa League, cât şi din Cupa României, competiţie în care a pierdut în faţa divizionarei secunde CS Mioveni, Steaua se află în criză. Momentele dificile prin care trec roş-albaştrii au tensionat atmosfera la echipă, iar antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi directorul sportiv Mihai Stoica au ajuns să se certe, scrie digisport.ro.

pupat

Informaţia a fost dezvăluită de patronul Gigi Becali, care a precizat că a fost nevoit să intervină pentru ca lucrurile să nu degenereze.

„Au fost discuţii şi ceartă între Meme şi Reghe, că nu merge echipa. Le-am zis să nu mai facă gălăgie, să lase echipa în pace”, a declarat Becali, la sport.ro.

În acelaşi timp, patronul vicecampioanei insistă că, în ciuda rezultatelor slabe, e mulţumit de prestaţiile echipei şi că nu intenţionează să-l demită pe Reghecampf, fiind convins de faptul că Steaua va cuceri în cele din urmă titlul.

„Nu vreau să îl schimb pe Reghecampf niciodată, eu am fost mulţumit mereu. O sa fac echipă în iarnă, e imposibil să nu meargă. Dacă nu merge, vom vedea, luăm masuri. Dar ce să nu meargă? Campionatul îl iei. Pe mine mă încântă ceva ce am văzut la echipă. E adevărat că nu am avut un parcurs foarte bun, dar am văzut ceva la echipă ce vreau de mult să văd - posesie. Reghecampf a rezolvat un lucru mare, eu de mulţi ani vreau asta. E adevărat că dacă nu se adaugă şi golul, toată lumea spune că e criză. Dar eu, patronul, care vreau posesia, trebuie să rezolv şi golul”, a precizat Becali.

Pentru a rezolva problema lipsei eficacităţii în faţa porţii, Gigi Becali l-a transferat pe Denis Alibec. Tot de la campioana Astra ar putea veni şi Constantin Budescu.

„Am vorbit cu el acum două zile. Dacă nu pleacă în China, vine la Steaua sută la sută. Nu îi dă nimeni salariul de la mine. Plus că el este stelist înfocat, e disperat să vină”, a spus Becali.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri