PSG a făcut o plângere la UEFA împotriva arbitrului partidei cu Barcelona

Data actualizării: Data publicării:
arbitru
Foto: Guliver/GettyImages

Oficialii clubului Paris Saint-Germain au făcut o plângere la UEFA împotriva arbitrului german Deniz Aytekin, care a condus la centru meciul cu FC Barcelona, scor 1-6, din manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, a anunţat, marţi, Marca.

arbitru
Foto: Guliver/GettyImages

PSG reclamă opt faze în care a fost dezavantajată de arbitrul german şi a ataşat la memoriu înregistrări video.

Francezii reclamă neacordarea a trei penaltiuri la henţurile în careu comise de Mascherano şi Pique şi faultul lui Mascherano asupra lui Di Maria, fază la care jucătorul Barcelonei ar fi trebuit să primească un cartonaş roşu, acordarea a două penaltiuri inexistente pentru FC Barcelona şi neacordarea a trei cartonaşe roşii jucătorilor Pique, Neymar şi Luis Suarez.

UEFA a dezminţit, luni, informaţiile care circulă în mass-media internaţională, potrivit cărora Deniz Aytekin ar fi fost sancţionat pentru erorile comise pe Camp Nou.

Formaţia FC Barcelona s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, la 8 martie, pe teren propriu, cu scorul de 6-1, echipa Paris Saint-Germain, în manşa secundă a optimilor competiţiei. Catalanii au reuşit o revenire spectaculoasă, după ce în tur au fost învinşi cu scorul de 4-0.

FC Barcelona a trecut, miercuri, de Paris Saint-Germain, scor 6-1, pentru catalanii marcând Suarez '3, Kurzawa '40 (autogol), Messi '50 (penalti), Neymar '88, '90+1 (penalti) şi Sergi Roberto '90+5, în timp ce pentru parizieni a punctat Cavani '62.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri