Rădoi despre Becali: Dacă îți dă salariu, crede că ești sclavul lui

Data publicării:
becali radoi

Continuă războiul declarațiilor dintre Gigi Becali și Mirel Rădoi. Fostul căpitan al Stelei a criticat politica patronului, iar după ce finanțatorul susținut că ”Mirel a luat-o pe miriște”, finul nu a rămas dator, scrie digisport.ro.

becali radoi

„Am fost o singură dată pentru o problemă în care eu sunt la mijloc. În rest nu am mai vorbit și nu mai am ce să mai discut cu el. El le știe pe toate și el știe prea mult fotbal pentru noi.

Dacă discutam peste fotbal și intram în amănunte, schimba subiectul. Ca să fie mai pe înțelesul tuturor, lui îi plac genul de oameni care îi spun ce vrea să audă. Mulți oameni din jurul lui i-au simțit această slăbiciune. Dacă el spune că Gnohere are cea mai mare viteză de echipă, evident că toată lumea o să-i spună asta ca să-l încânte pe el, ceea ce este greșit.

Ceea ce se întâmplă la Steaua e vina lui mai mult de 50%. Nu înțeleg de ce vine după atâta timp să-i acuze pe Meme și pe Reghe că au făcut nu știu ce în Elveția. Eu vă spun că nu știa și nu știe nimic măcar jumate din ce se întâmplă la echipă. De ce să-i tragă la răspundere de ce nu joacă echipa când tu aduci jucători cu o săptămână înainte să începi campionatul.

Când mereu spui că ești cel mai bogat, dar aștepti ca toată lumea să-ți dea jucători gratis. Nu poți să faci fotbal la nesfârșit și să aștepti să-ți dea lumea cei mai buni jucători gratis. Poate să se supere pe mine, e treaba lui. Eu mereu i-am spus cum văd eu lucrurile, dacă vrea să le accepte bine, dacă nu să continue pe calea pe care a început și să-și ducă crucea până la sfârșit”, a spus Rădoi, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Steaua are cel mai mare buget din Liga 1, iar Becali oferă și cele mai atractive salarii, Reghecampf câștigând 30.000 de euro lunar. Totuși, Rădoi susține că lucrurile nu sunt tocmai roz la echipă, lăsând să se înțeleagă faptul că banii nu sunt luați la timp de jucători.

„Așa poate stau lucrurile de afară, din interior sunt cu totul altfel lucrurile, dar mă rog (n.r. - întrebat dacă la Steaua banii se iau la timp). Și pe mine m-a acuzat de ceva și n-am înțeles. L-aș ruga mă rog să lămurească problema despre cine, ce, cum, cu cine bârfesc.

Că bârfesc ca femeile sau ceva de genu acesta cred că s-a exprimat. Mai am și nisip și miriște pe aici. Deocamdată eu nu m-am pus în genunchi să-mi cer iertare în fața unei femei așa cum a declarat el. Cred că el are o problemă nu eu.

Și acum spune că dacă nu termină în primele două locuri duce echipa în insolvență. El și-a luat un angajament față de ei. Toți jucătorii aceștia au o familie în spate, au semnat un angajament pe 2-3-4 ani, e vorba de viitorul lor aici. Nu poți să-ți bați joc la nesfârșit doar că ești tu Gigi Becali și să crezi că dacă dai un salariu, toată lumea e sclavul tău. Ai un angajament pe care trebuie să-l respecți. Nu poți să zici că dai zeci de mii și după ce bagi echipa în insolvență să dai 1.500”, a adăugat Rădoi.

Rădoi susținuse inițial că Mihai Stoica și Laurențiu Reghecapf nu sunt lăsați să își facă treaba la club, iar Becali i-a transmis că ar fi antrenat Steaua în Liga Campionilor, dacă nu ar fi fost orgolios.

„Mirel, dacă îl ierta atunci pe Tamaș și dacă îl lua pe Teixeira, că a zis că e bătrân... Mirel, dacă nu era orgolios, era în Liga Campionilor și lua campionatul. El a luat-o puțin pe miriște. Vorbește aiurea câteodată, dar îl iert” - Gigi Becali.

5 trofee a câștigat Mirel Rădoi alături de Steaua (3 titluri în Liga 1 și două Supercupe ale României), în perioada 2000-2008, el fiind căpitanul roș-albaștrilor” în traseul european din 2005-2006, atunci când echipa a ajuns în semifinalele Cupei UEFA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri