Răsturnare de situație în cazul în care Neymar a fost acuzat de viol. Decizia luată de avocații victimei

Data actualizării: Data publicării:
Neymar
Neymar Foto: Guliver//Getty Images

Avocaţii casei Fernandes e Abreu care o apărau pe victima unui presupus viol comis de Neymar s-au retras din cauza contradicţiilor din declaraţiile clientei lor, informează AFP, care citează postul brazilian de televiziune Globo, scrie news.ro.

Într-o scrisoare privind ruperea contractului, avocaţii au indicat faptul că presupusa victimă le-a spus la început că a avut o relaţie consimţită cu Neymar, apoi acesta a devenit violent şi a agresat-o. Însă, în plângerea depusă la poliţia braziliană, cu asistenţa unui alt avocat, tânăra femeie „a descris faptele ca un viol, ceea ce este o afirmaţie total diferită”.

Internaţionalul brazilian Neymar este acuzat de o femeie că ar fi violat-o, luna trecută, la Paris.

Potrivit unei plângeri care a fost depusă vineri, la Santo Amaro, în Brazilia, faptele ar fi avut loc în data de 15 mai. Numele femeii nu a fost dat publicităţii.

Starul brazilian al echipei Paris Saint-Germain ar fi întâlnit-o pe femeie prin Instagram. Tânăra s-a deplasat în Franţa pentru a se întâlni cu fotbalistul. Ea a fost cazată în hotelul Sofitel Paris Arc Du Triomphe. La 15 mai, în jurul orei 20.00, jucătorul ar fi venit beat la hotel, ar fi devenit violent şi ar fi violat-o pe femeie.

Tânăra a notat în plângere că a revenit în Brazilia la 17 mai, că era foarte afectată şi i-a fost teamă să depună plângere imediat.

Neymar a negat aceste acuzaţii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri