Răsturnare de situaţie la FCSB! Becali nu mai cumpără jucători

Data publicării:
fcsb

Steaua a anunţat o campanie spectaculoasă de transferuri în această iarnă, însă lucrurile iau o altă turnură după decizia luată în această săptămână de Curtea de Apel. Becali nu va mai putea folosi numele Steaua, echipa urmând a se numi din nou FCSB. Patronul roş-albaştrilor mai are o singură cale de atac înainte ca hotărârea să fie definitivă, scrie digisport.ro.

fcsb

Gigi Becali a anunţat că şi-a schimbat planurile, după decizia instanţei. Astfel, dacă iniţial dorea să facă investiţii de câteva milioane de euro în tineri de la Viitorul lui Hagi, acum finanţatorul roş-albaştrilor se va reorienta, de teamă că echipa ar putea intra în faliment.

„Aveam gânduri mari, să iau 4-5 jucători tineri, dar mi-e teamă, că nu mai vreau să risc să mai dau bani pe jucători tineri că nu se știe ce se întâmplă”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la Digi Sport.

Întrebat dacă va mai cumpăra vreun jucător de la Viitorul lui Gică Hagi, finanţatorul Stelei a răspuns: „Păi, nu mai pot să iau! Păi da cum, ce, sunt tâmpit? Nu iau! Iau fundaș stânga (n.r. Junior Morais), care dacă se întâmplă ceva ce să fac cu el, că-l iau de 30 de ani? Eu știu ce se întâmplă...să dau 4, 5 mililoane de euro. Ce, mai poate să-l vândă cineva dacă intră în faliment echipa? Dau 200.000 de euro, 300.000 de euro pe termen scurt, până se termină procesele. Expiră și contractele lor”.

Curtea de Apel i-a interzis lui Gigi Becali să mai folosească numele „Steaua” şi „Steaua Bucureşti” în denumirea societăţii comerciale care administrează clubul de fotbal, SC Fotbal Steaua Bucureşti SA, şi în cea a echipei FC Steaua, înscrisă la asociaţiile şi federaţiile sportive (FRF şi LPF). Becali ar putea folosi cele două denumiri doar cu acordul CSA Steaua. Decizia nu este definitivă şi mai poate fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri