Războiul declaraţiilor continuă. Dumitru Dragomir: „Craiova putea să nu piardă niciun jucător”

Data publicării:
dragomir-29854

Adrian Mititelu şi Dumitru Dragomir s-au contrat din nou, după ce şefii fotbalului românesc au aflat că vor fi trimişi în judecată în cazul dezafilierii Universităţii Craiovei. Preşedintele LPF crede că fostul finanţator al oltenilor a acţionat premediat şi şi-a pierdut jucătorii în mod intenţionat.

Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu, dar şi ceilalţi membri ai Comitetului Executiv care au votat dezafilierea echipei din Bănie, vor merge în următoarea perioadă la DNA pentru a le fi prezentate probele strânse de procurori. Şefii fotbalului românesc au fost puşi sub acuzare pentru abuz în serviciu în interes personal şi public. Adrian Mititelu consideră că Dragomir şi Sandu ar trebui să fie suspendaţi din funcţie pe durata procesului.

„Eu sper că Parchetul va solicita instanței de judecată ca acești oameni să nu mai stea în funcție pe durata procesului, pentru că este o infracțiune de abuz în serviciu. Ei au încrengături foarte mari, iar cei trei-patru ani de procese care vor urma vor fi un calvar pentru noi, iar pentru ei va fi mult mai ușor”, spune Adrian Mititelu, patronul universității Craiova.

Dumitru Dragomir a răspuns acuzaţiilor lui Adrian Mititelu. Mai mult decât atât, şeful LPF îi acuză pe conducătorii Universităţii că au premeditat totul.

„Ei fiind în insolvență, ceea ce nu știe nimeni, puteau să nu pățească nimic, pentru că admimistratorul judiciar putea să ceară judecătorului să anuleze totul, să nu fi plecat niciun jucător de la Craiova, să anuleze datoriile, adică sa micșoreze salariile. Craiova putea să nu piardă niciun jucător”, explică Dumitru Dragomir.

Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir riscă între şase luni şi 15 ani de închisoare în cazul Universitatea Craiova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri