Răzvan Lucescu a fost testat pozitiv la COVID-19. Anunțul făcut de Al Hilal

Data publicării:
Răzvan Lucescu a fost testat pozitiv la COVID-19
Răzvan Lucescu a fost testat pozitiv la COVID-19. Foto: GettyImages

Antrenorul echipei de fotbal Al Hilal Riad, Răzvan Lucescu, a fost testat pozitiv la COVID-19, a anunţat campioana Arabiei Saudite pe contul său de Twitter, relatează Agerpres.

„Testările medicale au arătat că antrenorul echipei AlHilal, Răzvan Lucescu, a fost testat pozitiv la COVID-19. El va intra în carantină, potrivit procedurilor autorizate de Ministerul Sănătăţii'', se arată în comunicatul clubului pe contul în limba engleză.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În septembrie, Al Hilal, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor Asiei, a fost exclusă din competiţie după ce nu a putut înscrie 13 jucători pe foaia oficială a ultimului său meci din faza grupelor, de la Dubai, din cauza numărului mare de fotbalişti infectaţi cu COVID-19. Al Hilal era calificată în acel moment în optimile de finală.

Alte nume importante din sportul românesc care au fost testate pozitiv la COVID-19 au fost handbalista Cristina Neagu, înotătorul Robert Glinţă, luptătorul Alin Alexuc, gimnasta Larisa Iordache, campionul naţional de raliuri Simone Tempestini, jucătorii de tenis Simona Halep, Ana Bogdan şi Horia Tecău.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri