Răzvan Lucescu s-a înțeles cu Petrolul Ploiești și va semna marți

Data publicării:
229072 229072 razvan lucescu petrolul

 

Dacă nu va apărea nimic neprevăzut, Lucescu jr. va semna în cursul zilei de marţi cu gruparea ploieşteană şi va fi prezentat oficial într-o conferinţă de presă, potrivit digisport.ro.

Cosmin Contra s-a despărţit azi de Petrolul Ploieşti, grupare pe care a antrenat-o în ultimul an şi jumătate. El a devenit antrenorul echipei din prima ligă spaniolă Getafe, unde evoluează atacantul român Ciprian Marica.

Răzvan Lucescu, 45 de ani, a preluat El Jaish în iunie 2012 şi în primul sezon a încheiat campionatul pe locul trei. A câştigat singurul trofeu din palmaresul clubului, Cupa Stelelor, şi a ajuns cu echipa în şaisprezecimile Cupei Campionilor Asiei.

Chiar dacă a fost înlocuit de la conducerea tehnică a echipei, Lucescu a rămas în legătură permanentă cu cei de la El Jaish, care l-au consultat în mai multe probleme. În Qatar, Răzvan Lucescu a avut un contract de un milion de euro pe sezon.

Răzvan Lucescu le-a mai antrenat în carieră pe FC Braşov, Rapid şi El Jaish. Acesta a mai fost şi selecţionerul României în perioada 2009-2011.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri