Reacția lui Gnohere, după ce fanii dinomoviști au imitat sunete de maimuță

Data publicării:
Lazio v Steaua Bucharest - UEFA Europa League
Foto: Guliver/Getty Images

Atacantul FCSB Harlem Gnohere a declarat, duminică seară, că ar fi preferat ca fanii dinamovişti să-i insulte familia decât să imite sunete de maimuţă de fiecare dată când atingea mingea, la meciul cu Dinamov, încheiat la egalitate, scor 3-3, relatează News.ro.

Lazio v Steaua Bucharest - UEFA Europa League
Foto: Guliver/Getty Images

„Nu e prima oară, şi anul trecut la fel au făcut, i-am spus arbitrului, nu ştiam dacă e sunet de câine sau maimuţă, asta s-a mai întâmplat. Astăzi, felul în care mă insultă... prefer să-mi insulte familia, dar să nu scoată sunele de maimuţă", a spus Gnohere, care a jucat în trecut şi la Dinamo.

Fotbalistul a mai afirmat că este supărat pentru că Dinamo a egalat în ultimul minut. „Dinamo a marcat gol în ultimul minut, sunt foarte supărat. Dar am jucat bine prima repriză şi a doua a fost greu pentru noi. Am repetat asta la antrenament, ieri, faza golului. Mă simt bine, nu sunt sută la sută, dar după operaţie a fost din ce în ce mai greu să revin. Sunt doar două etape, n-am presiune, nu trebuie să ne îngrijorăm”, a mai spus Gnohere la Digisport.

Harlem Gnohere a fost titular şi a marcat primul gol al FCSB-ului în derbiul cu Dinamo, în minutul 10. El a fost înlocuit în minutul 72, iar fanii dinamovişti au imitat sunete de maimuţă de fiecare dată când el atingea balonul, în repriza a doua.

Echipa FCSB a încheiat la egalitate, duminică, pe Arena Naţională, scor 3-3 (1-1), cu formaţia Dinamo, în derbiul etapei a doua a Ligii I. Florinel Coman a marcat de două ori pentru FCSB.

Pentru FCSB au marcat Gnohere '10 şi Coman '55, '68, iar pentru Dinamo au înscris Axente '45+1, Nistor '61 şi Popescu '89.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri