VIDEO. Reacția lui Messi după ce a aflat de plecarea lui Neymar

Data actualizării: Data publicării:
messi

Internaţionalul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a postat, miercuri, pe Instagram, un mesaj prin care i-a urat succes brazilianului Neymar, care a anunţat că va părăsi gruparea catalană, informează News.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„A fost o plăcere imensă să fiu alături de tine în toţi aceşti ani, prietene Neymar. Îţi doresc mult succes în această nouă etapă a vieţii tale”, a scris Messi.

FC Barcelona a anunţat, miercuri, că Neymar a primit permisiunea antrenorului Ernesto Valverde de a nu participa la antrenament, pentru a-şi rezolva situaţia privind viitorul său. Înainte de antrenamentul de dimineaţă, Neymar i-a informat pe cei prezenţi că vrea să plece, astfel că a primit permisiunea de a pleca de la antrenament pentru a-şi rezolva situaţia, a precizat gruparea spaniolă.

Neymar a fost prezent, miercuri, la reunirea echipei FC Barcelona după turneul din SUA, însă nu s-a antrenat şi le-a transmis coechipierilor că va pleca la Paris Saint-Germain.

Neymar a sosit miercuri dimineaţă la centrul de antrenament Ciutat Esportiva Joan Gamper pentru a îşi lua rămas bun de la coechipierii săi. Atacantul brazilian a plecat imediat după ce a discutat cu coechipierii săi, fără să participe la antrenament.

Conform presei spaniole, cel mai probabil transferul său la Paris Saint-Germain va fi oficializat vineri.

Pentru achiziţionarea lui Neymar, PSG este pregătită să achite clauza de reziliere de 222 de milioane de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri